Veletrhy a výstavy

KRONOSPAN přivítá nábytkáře na tradičním Hausmesse

Od 23. do 27. ledna se v závodu KRONOSPAN v Jihlavě sejdou odborníci z nábytkářských firem, truhláři a obchodní partneři. Návštěvníci se zde seznámí s novinkami připravenými pro rok 2012 a budou si moci prohlédnout závod.
Hausmesse se stalo v KRONOSPANU již tradicí. Vloni se ho zúčastnilo rekordních 800 návštěvníků. Zastoupeni byli jak odborníci z Česka, tak i profesionálové z mnoha dalších evropských zemí.
I letošní novinky v sortimentu dekorů lamin a pracovních desek byly vybrány po debatě s designéry a architekty a vycházejí z aktuálních módních trendů. V katalogu Inspirace 2012 představujícím jednotlivé nové dekory se letos věnuje velký prostor i ukázkám možných kombinací jednotlivých dekorů.
„Těmto kombinacím jsme se věnovali již vloni a zaznamenali jsme velký ohlas. Proto jsme letos koncepci možného propojení jednotlivých dekorů ještě více propracovali. Jsme rádi, že se takto povedlo zpřístupnit práci našich designérů koncovým uživatelům,“ vysvětluje ing. Sylva Krechlerová, jednatelka společnosti KRONOSPAN. Jak dodává, cílem firmy je nejen ukázat na trendy v jednotlivých dekorech, ale i na i možnosti jejich vzájemného skloubení.
Velký zájem se v KRONOSPANU očekává i ze strany stavebních firem a také společností zaměřujících se na dřevostavby. Na podzim totiž firma představila novinku v oblasti výstavby pasivních rodinných domů. „OSB desky AIRSTOPFINISH ECO disponují integrovanou celulózovou fólií, takže podstatně zefektivní výstavbu pasivních rodinných domům,“ upřesňuje Krechlerová. Ve stejnou dobu na trh vstoupily také vícenásobně použitelné bednicí desky KRONOSPAN PROFORM, které představují hospodárnou alternativu vůči podstatně dražším bednicím překližkám a jiným vícevrstvým deskám.
Hausmesse KRONOSPAN bude probíhat v termínu od 23. do 27. ledna 2012 v Jihlavě v areálu firmy. Zájemci o účast si mohou vyžádat informace a pozvánku na adrese meluzinova@kronospan.cz.
tisková zpráva