Veletrhy a výstavy

Marmomacc 2016 – Italsko-česká obchodní komora nabízí návštěvu zdarma

Italsko-česká obchodní komora jako oficiální partner Verona Fiere nabízí českým firmám návštěvu veletrhu Marmomacc 2016. Tento veletrh kamene, jeho opracování a designu se letos bude konat v italské Veroně od 28. září do 1. října 2016. 

Italsko-česká obchodní komora vybraným firmám nabízí zdarma:
● ubytování se snídaní v hotelu na 3 noci (check-in 27. 9, check-out 30. 9),
● stravování (obědy na veletrhu a večeře v hotelu),
● transfery hotel–veletrh–hotel,
● vstupenky a katalog veletrhu.

Nabídka nezahrnuje dopravu do/z Itálie a platí pro jednu osobu za firmu.

Součástí účasti je B2B program, kde si na základě vašeho vlastního výběru naplánujete cca 10 krátkých schůzek s vystavovateli. Jejich seznam naleznete na stránkách veletrhu, do jejichž databáze získáte přístup po registraci online.
Zájemci se mohou registrovat přímo na této stránce nejpozději do 20. 8. 2016, s potvrzením zájmu na e-mail erik.mentel@camic.cz.

Na Marmomacc se dá přijet pro inspiraci nebo také jako na výstavu moderního umění Made in Italy. Nejzajímavější expozice se soustřeďují do Haly 1 pojmenované Divadlo italského kamene. K vidění bývají kamenné povrchy v nekonečné škále barev a provedení. Jde o velkolepé instalace, ale i elegantní doplňky vhodné do soukromého interiéru nebo třeba prvky městského mobiliáře.

V této sekci se představují věhlasní architekti a designéři. Loni to byla třeba cenami ověnčená designérka Patricia Urquiolová. Některé její výrobky je možné si zakoupit i v Praze.

Každoročně se na Marmomaccu uděluje cena Stone Award, jejíž přípravy se letos ujímá Archmarathon, což je sdružení 42 světových designových studií, které pořádá prestižní architektonické koference a soutěže. Ve Veroně si poměří své síly na 1000 architektů a designerů.

V roce 2015 se veletrhu zúčastnilo 61 % zahraničních účastníků, kteří na veletrhu díky workshopům, eventům a trainingovým programům využívají příležitostí pro B2B marketing.

Důležitou součástí programu je Italian Stone Summit, který hostí mezinárodní delegace obchodníků. Pro italskou ekonomiku představuje přírodní kámen významný segment. Nejvýznamnějšími odběrateli mramoru jsou tradičně Spojené státy a země Středního východu.

Marmomaccem tradičně žije celá Verona. Kamenné instalace vyzdobí už tak krásné historické centrum města.

Veletrh Albitare Il Tempo zaměřený více na uživatele, se letos konat nebude.

Více na www.marmomacc.com.

tisková zpráva

Marmomacc 2016 Marmomacc 2016