Veletrhy a výstavy

Na veletrzích Střechy Praha a Solar Praha vystavuje 180 firem

Letošního ročníku dvojice mezinárodních veletrhů Střechy Praha a Solar Praha, které začínají dnes, se zúčastní celkem 180 firem, z toho 13 zahraničních.
Účast tak bude zhruba stejná jako loni. Pořadatelé čekají kolem 15 000 návštěvníků. Solar Praha je jedinou specializovanou výstavou v Česku zaměřenou na fotovoltaické systémy.
Podle pořadatelů se obou výstav letos zúčastní všichni významní výrobci a dodavatelé střešních krytin a doplňků a výrobci fotovoltaických a solárních panelů. Veletrhy se uskuteční od čtvrtka 27. ledna do soboty 29. ledna v Průmyslovém paláci na pražském Výstavišti.
Vystavovatelé na Solar Praha se budou věnovat tématům energetické šetrnosti a obnovitelným zdrojům energie. Střechy Praha bude zaměřen na materiály, řemesla a služby pro stavbu a renovaci střech. Veletrhů se kromě domácích firem zúčastní vystavovatelé z Německa, Rakouska, Belgie, Itálie a Číny.
Zástupci některých firem budou podle Hájkové poskytovat odborné poradenství. Veletrhy jsou veřejnosti přístupné ve čtvrtek a v pátek od 9:00 do 18:00 hodin, v sobotu skončí o hodinu dříve.
Informace o veletrhu a jeho doprovodném programu najdete na www.strechy-praha.cz.
zpráva ČTK