Veletrhy a výstavy

Nezávislá poradenská centra na veletrhu For Arch poskytnou bezplatně odborné rady a informace

V období od 19. do 23. září 2017 budou mít zájemci možnost získat na veletrhu For Arch v prostorách areálu PVA Expo Praha u specializovaných stánků bezplatné poradenství. Ať už se budou otázky týkat oken a stínící techniky, kamen a topných těles, dřevostaveb, zabezpečení objektů nebo problematiky nového stavebního zákona.

Jedním z poradenských center bude například stánek Cechu kamnářů ČR v hale 7, sektor D, u kterého se zájemci dozvědí detailní informace o stavbě nových topidel, opravách starých krbů, sporáků či kamen a který rovněž poskytne orientaci v aktuální nabídce krbových vložek.

Odborníci z Poradenského střediska pro okna a stínicí techniku v hale 3, sektor C poradí těm, kteří plánují vyměnit nebo opravit okna, instalovat nebo vylepšit stínění oken či těm, kteří dosud váhají s výběrem dobré a spolehlivé montážní firmy.

Problematiku nového stavebního zákona a dalších předpisů ve výstavbě, otázky správního řízení a projektové dokumentace vysvětlí zájemcům specialisté ze Stavebního poradenského centra ČKAIT v hale 1, sektor E.

V rámci Poradenského centra Ministerstva vnitra ČR v sektor B, hale 4, pomohou odborníci v oboru aktuálních trendů a technologií v oblasti zabezpečovací techniky, systémů ochrany budov i bezpečnostních služeb. Zároveň zde bude prezentován dlouhodobý preventivní projekt nazvaný „Bezpečná země“, který společně realizuje Ministerstvo vnitra ČR, Cech mechanických zámkových systémů ČR a Policie ČR.

V hale 5, sektor D se také otevře Poradenské centrum dřevostaveb. Informace zde návštěvníkům poskytnou mimo jiné Výzkumný a vývojový ústav dřevařský, zástupci webu Profisportal a časopisu Dřevo & stavby.

Otázky týkající se návrhů, výstavby a provozu veřejných i rodinných bazénů zodpoví zájemcům Poradenské centrum asociace bazénů a saun ČR v sektor A haly 5.

tisková zpráva