Veletrhy a výstavy

Nicoll zve na veletrh For Arch 2017 – vše o nádržích na dešťovou vodu

Společnost Nicoll Česká republika zve na svůj stánek č. 1E10 na veletrhu For Arch 2017, kde si budete mít možnost prohlédnout nejprodávanější nádrž na dešťovou vodu http://destovavoda.cz/nabidka/nadrze.html Columbus 3700 l s příslušenstvím. Na stánku vám technici rádi spočítají velikost nádrže optimální pro váš dům a zahradu, můžete s nimi konzultovat vybrané technické řešení a pomohou vybrat správný typ nádrže.

Pokud budete žádat o dotaci a chcete zpracovat na nádrž odborný posudek, rádi si na stánku vezmeme zadání a posudek vám zpracujeme. Současně na veletrhu můžete nádrž zakoupit s veletržní slevou 10 % nebo po registraci získat voucher na slevu 5 %, která bude platit až do 31. 5. 2018. Všechny objednávky uzavřené na veletrhu budou také zařazeny do slosování o nádrž zdarma.

V rámci veletrhu jsme pro vás připravili zdarma seminář věnovaný využívání dešťové vody v domácnosti a na zahradě konkrétně výběru nádrže a příslušenství, montáži a také legislativním požadavkům, které je potřeba splnit ve vztahu k provozovatelům vodovodní sítě. Seminář je určen pro majitele rodinných domů či pozemků, kteří plánují začít využívat dešťovou vodu, ale věříme, že cenné informace na něm získají i projektanti či stavební společnosti.

Seminář se bude konat ve čtvrtek 21. 9. v sále č. 2 od 16 h a můžete se na něj zaregistrovat ZDE. Po registraci, vám rádi zašleme vstupenku na veletrh zdarma.

Více k veletrhu FOR ARCH a nádržím na www.destovavoda.cz.

tisková zpráva