Střechy, Veletrhy a výstavy

Novinky KM Beta na veletrhu Střechy Praha 2014

Společnost KM Beta představila na veletrhu Střechy Praha, největším středoevropském veletrhu pro stavbu a renovaci střech (23.–25. 1., PVA v Praze-Letňanech), užitečné a spolehlivé doplňky střešní krytiny.
Zájem mnoha stovek návštěvníků z řad odborné i laické veřejnosti přitáhly zejména novinky v sortimentu firmy: celobetonové tašky kabelových a hadicových prostupů, které nahrazují původní plastové. Tyto společnost KM Beta vyrábí jako jediná v České republice. Celobetonová taška kabelových prostupů slouží jako bezpečný a spolehlivý prvek k propojení elektrických a datových kabelů přes střešní plášť. Celobetonová taška hadicových prostupů je zase určena pro vedení izolovaného potrubí solárních kolektorů ve střeše. Doplňky z betonu se vyznačují mnohem větší pevností, odolností a dlouhou životností. Na rozdíl od běžných plastových jsou stálobarevné a odolávají náročnějším klimatickým podmínkám.
Celobetonová taška kabelových prostupůCelobetonová taška hadicových prostupů
 
Na veletrhu si návštěvníci mohli prohlédnout produkty KM Beta z celého sortimentu výrobce. Pozornost, mimo jiné, poutala široká nabídka různých typů betonové střešní krytiny v mnoha formátech a barevných provedeních, jakož i další doplňkové produkty, jako jsou hřebenáče, ucpávky a další.
Rozšířením sortimentu se společnost KM Beta opět přihlásila ke svému krédu nabízet stavebníkům celou stavbu z produktů od jednoho výrobce. Společnost vyrábí betonovou střešní krytinu, pálené a vápenopískové cihly a suché maltové směsi, čímž tvoří unikátní systém pro komplexní výstavbu rodinných domů.

podle podkladů společnosti KM Beta