Veletrhy a výstavy

Pozvánka k návštěvě stánku Lindab na IBF 2011

Společnost Lindab zve všechny zájemce k návštěvě svého stánku (č. 106 v pavilonu V) na IBF 2011 ve dnech 12.–16. 4. Pozvánka platí pro klempíře, projektanty, architekty nebo autorizované techniky, ale samozřejmě i pro koncové zákazníky. Na stánku bude k vidění kompletní sortiment plechových krytin a bezpečnostních prvků, montované opláštění budov a konstrukční prvky, ale i zajímavá novinka – maloformátová krytina s minerálními zrny Lindab Roca v přírodním vzhledu, na jejímž vývoji se pracovalo mnoho let.
 
 
Firemní specialisté se s vámi podělí o své znalosti a zjištění v oboru provádění a navrhování střech, střešních nástaveb. Důležitá jsou zejména pravidla navrhování a správná volba materiálů. Můžete se přesvědčit o jednoduchosti montáže a 100% spolehlivosti bezúdržbového okapového systému Lindab Rainline. Koneční zákazníci i profesionálové jistě ocení nejen praktické rady a montážní návody, ale zejména možnost na vlastní oči vidět obrovský výběr barev a rozdíl v různých typech polyesterových povrchů v praxi.
Odborníci z řad montážních firem se pak mohou přímo na stánku zaregistrovat do věrnostního programu Střechy plné odměn a získat první body již za návštěvu stánku Lindab nebo partnera programu firmy Velux.
 
 
Svou zručnost předvedou v rámci soutěže klempířští učni z celé republiky, a to právě při zpracování falcové krytiny Lindab Seamline, kterou společnost do soutěže věnuje. Cílem soutěže je podpořit zájem mladé generace o stavebnictví a zároveň jim dát možnost vyzkoušet práci s moderními stroji a materiály.
Lindab team se těší se na vaši návštěvu.
Více o produktech a službách firmy Lindab hledejte na www.lindabstrechy.cz; www.lindab.cz.
tisková zpráva