Veletrhy a výstavy

Přednášky firmy GLYNWED na veletrhu Střechy Praha 2013

Společnost GLYNWED se bude aktivně účastnit doprovodného programu veletrhu STŘECHY PRAHA 2013, který se koná od 6. do 9. února 2013 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.
Pro návštěvníky z řad profesionálů je připravena přednáška věnovaná podtlakovému systému odvodnění plochých střech, jeho fungování, zásadám návrhu a montáže. V sobotu 9. února se uskuteční přednáška věnovaná otázce, co s vodou ze střechy. „Vyřešení hospodaření s dešťovou vodou na pozemku je podle platné legislativy podmínkou pro získání stavebního povolení. Je dokonce nutné i pro povolení změn stavby či změn jejího užívání. Dešťovou vodu můžete na pozemku vsakovat nebo ji využívat na zahradě i v domácnosti,“ vysvětluje Barbora Blanková ze společnosti GLYNWED, proč na tuto přednášku přijít.
Přednáška „Podtlakové odvodnění střech“ se bude konat ve čtvrtek 7. 2. 2013 od 10.15 v hale 3 (sál č. 4). Obsahem přednášky bude fungování podtlakového systému a rozdíly oproti konvenčnímu odvodnění, zásady navrhování podtlakového odvodnění a také nejčastější problémy, které nastávají při montáži, a jak se jim vyhnout. Přednášet bude Ing. Jiří Janich.
Přednáška na téma „Co s dešťovou vodou ze střechy“ proběhne v sobotu v 11.30 v hale 3 (sál č. 4). Ing. Lukáš Mudroch vysvětlí, jaké povinnosti ukládá současná legislativa stavebníkům a vlastníkům pozemků, jak konkrétně vyřešit hospodaření s dešťovou vodou buď formou vsakování, anebo jak zabezpečit její bezproblémové využívání pro zahradu a domácnost.
Více informací o semináři nebo tématu obecně naleznete na www.glynwed.cz.
tisková zpráva