Veletrhy a výstavy

Rakouský Aquatherm 2012 hlásí rekordní počet vystavovatelů

Společnost Reed Exhibitions Messe Wien, pořadatel vídeňského veletrhu Aquatherm 2012, oznámil nový rekord v počtu přihlášených vystavovatelů na tomto odborném veletrhu sanitární, topenářské a klimatizační techniky. Aquatherm 2012 se bude konat 24. až 27. ledna 2012 na vídeňském výstavišti.
Veletrh se bude konat na ploše 30 000 m² (stav k polovině prosince) a ohlášena je účast 280 vystavovatelů. Z nich 84 pochází z jiných zemí než Rakouska – nejvíce jsou zastoupeni vystavovatelé z Německa, po nich následují společnosti z Itálie. Aktuální katalog vystavovatelů a přesný seznam subjektů vystavujících na veletrhu je dostupný na internetové adrese http://www.aquatherm.at/en2012/katalog/.
Aquatherm 2012 je v oblasti koupelen, designu a sanitární techniky v Rakousku rozhodující přehlídkou trendů pro nadcházející sezónu a nejdůležitějším rakouským i mezinárodním místem pro setkání zástupců tohoto odvětví.
Českou republiku bude na veletrhu zastupovat společnost Domat Control System, která zde představí otevřené řídicí systémy pro větrání, vytápění a klimatizaci, ale i produktové novinky jako komunikativní čidla CO2, pokojové regulátory, některé softwarové nástroje a rozšířené řešení pro monitoring fotovoltaických elektráren.
 
Výstavní okruhy veletrhu:
– relaxační svět koupelen/wellness,
– vytápění/energetická technika,
– montážní technika a příslušenství,
– chlazení/klimatizace/ventilace,
– další TZB a provozní řízení.
 
Pro veřejnost je veletrh otevřen od úterý 24. ledna do čtvrtka 26. ledna 2012 vždy od 9 do 18 hodin a v pátek 27. ledna od 9 do 17 hodin. Vstup do haly A a haly B vídeňského výstaviště se nachází přímo naproti stanici metra Messe-Prater linky U2, resp. několik kroků od parkoviště A.
Veškeré aktuální informace o veletrhu naleznete na www.aquatherm.at.
tisková zpráva