Veletrhy a výstavy

Ruukki zve na jubilejní ročník veletrhu Střechy Praha 2018

Společnost Ruukki zve na dvacátý ročník veletrhu Střechy Praha. V hlavní roli se představí ocelové krytiny vysoké kvality a elegantního stylu. Pro návštěvníky jsou dále připraveny slevové akce na vybrané prémiové produkty. Společnost Ruukki hledejte na veletrhu Střechy Praha v hale číslo dvě u stánku číslo 208. Veletrh se uskuteční již tradičně v areálu PVA Expo Praha v Letňanech ve dnech od 8. do 10. února 2018.

Pro návštěvníky veletrhu připravila finská značka ocelových střešních krytin Ruukki přehlídku aktuálních produktů střešních krytin s nezbytnými doplňky v podobě okapových systémů a bezpečnostních prvků.

Na své si přijdou ti, kteří hledají inspiraci pro své projekty s nejvyššími požadavky na vzhled, kvalitu a dlouhou životnost. Expozice Ruukki se promění v centrum nápadů a řešení s možností konzultací konkrétních střech, jejich tvarů a barevných odstínů.

„Součástí prezentace bude možnost individuálních konzultací s našimi experty a také se zástupci certifikované realizační firmy, která s pokládkou střešních krytin Ruukki má dlouholeté zkušenosti. Věříme, že stánek ve finském stylu návštěvníky zaujme a odnesou si z něj zajímavé postřehy pro vlastní projekty. Zájemce jsme se rozhodli odměnit slevovou akcí na vybrané prémiové produkty. Akce pokračuje až do konce února,“ doplňuje Jan Hála z divize střešních krytin společnosti Ruukki.

Ruukki zve na jubilejní ročník veletrhu Střechy Praha 2018

tisková zpráva