Veletrhy a výstavy

Soutěžte o volné vstupenky na veletrh technologií HANNOVER MESSE 2011

Veletrh HANNOVER MESSE se koná ve dnech 4.–8. dubna 2011. Je spojením třinácti předních veletrhů na jednom místě: Industrial Automation, Motion, Drive & Automation, Energy, Power Plant Technology, Wind, MobiliTec, Digital Factory, ComVac, Industrial Supply, CoilTechnica, SurfaceTechnology, MicroNanoTec a Research & Technology. Hlavními tématy veletrhu jsou průmyslová automatizace, energetická technika, technologie pohonu a fluidní technika, průmyslové subdodávky a služby, technologie budoucnosti.
Společné téma veletrhu HANNOVER MESSE 2011 je Smart Efficiency. Pod tímto heslem představí podniky na klíčové technologie světového průmyslu. V praxi to znamená využívat materiály a energii s ohledem na úsporu zdrojů, optimalizovat výrobní procesy a zavést efektivní řízení.
Máte-li zájem získat volné vstupenky na veletrh HANNOVER MESSE 2011, staňte se fanouškem naší stránky iMaterialy na facebooku a zúčastněte se soutěže. Během tří dnů tu zveřejníme šest otázek. Prvních deset z vás, kteří odpovědí správně, získá volnou vstupenku, jejíž oficiální cena je 120 eur.
wd