Soutěže, Veletrhy a výstavy

Společnost Fakro získala cenu za nejpoutavější expozici roku 2016 na veletrhu Střechy Praha

Už 19. ročník veletrhu Střechy Praha proběhl ve dnech 9.–11. února 2017. Jedná se o největší výstavní akci v oblasti střech ve střední Evropě, které se účastní ti nejvýznamnější výrobci a dodavatelé z odvětví. Na veletrh přišlo více než 21 tisíc návštěvníků, což je absolutní rekord za celou dobu jeho pořádání. Zúčastnilo se 162 vystavovatelů.

Cena za nejpoutavější expozici roku 2016V rámci veletrhu je mimo jiné vyhlašována soutěž o Nejpoutavější expozici předchozího roku. Výhercem se stala společnost Fakro, která byla oceněna na slavnostním galavečeru. Výherce volí sami návštěvníci veletrhu.

Společnost Fakro ani letos nezahálela a na svém stánku prezentovala např. nové výklopně-kyvné okno preSelect s úhlem otevření až 45 °, oblíbené balkonové okno FGH-V Galeria a také inovativní okno do plochých střech DXW s pochozím sklem. Samozřejmě nemohlo chybět ani okno do plochých střech DEF, oceněné red dot award za 2016 za design. Navíc byly představeny nové rolety s dětskými motivy z oblíbených animovaných pohádek. Zájem vzbuzovalo i nové dřevěno-hliníkové fasádní okno ze série Innoview Line.

 

 

 

 

 

Stánek společnosti Fakro na veletrhu Střechy PrahaStánek společnosti Fakro na veletrhu Střechy Praha

Fakro děkuje všem hostům za návštěvu veletržního stánku.

tisková zpráva, wd