Veletrhy a výstavy

Stavební veletrh online překonal pandemii a otevře se znovu již tento pátek

Již tento týden ve dnech 21. – 23. ledna 2022 (od pátku do neděle) proběhne třetí kolo úspěšného Stavebního online veletrhu Veleton.cz zaměřeného na stavbu, bydlení, rekonstrukce, vytápění atd. Na této digitální platformě se mohou návštěvníci potkat a promluvit si se specialisty ze 71 stavebních, technických a odborných firem a zhlédnout přes 44 zajímavých přednášek v živém vysílání. Navíc budou moct návštěvníci soutěžit o ceny v hodnotě více než 300 000 Kč.

Veletrh z pohodlí domova

Zájemci o stavbu a bydlení si mohou na Veletonu nechat od odborníků poradit ohledně materiálů, technologií a postupů spojených s plánováním, výstavbou, zařizováním či rekonstrukcí domu. To vše kompletně online z pohodlí a bezpečí domova, bez respirátorů a nutnosti očkování nebo testů.

Online veletrh v číslech:
▪ přes 9 000 zaregistrovaných návštěvníků
▪ 71 vystavovatelů s virtuálními stánky
▪ 44 přednášek v rámci živého vysílání vystavovatelů
▪ více než 10 400 přihlášek na živě vysílané přednášky
▪ 7 tematicky zaměřených veletržních hal

„Online veletrh byl nápadem na začátku koronavirové krize s cílem podpořit firmy ve stavebnictví a pomoct zájemcům o stavbu a bydlení získat odpovědi na jednom místě,“ říká Ing. Ivana Duchoňová, ředitelka veletrhu a dodává: „Třetí kolo potvrzuje, že Veleton má své místo souběžně i s offline veletrhy.“

Bohatý doprovodný program se soutěžemi o ceny za více než 300 tisíc Kč

Pro návštěvníky online veletrhu Veleton je přichystaný bohatý doprovodný program – 44 přednášek v rámci živého vysílání vystavovatelů. Těšit se můžou na zajímavá témata, rady a tipy z oblasti stavby, bydlení a vytápění.

Kompletní doprovodný program je na: www.veleton.cz. Kliknutím na ikonu modrého srdíčka si každý může označit pro něj osobně zajímavou přednášku, na jejíž zahájení bude následně upozorněn. Účastníci přednášek mají letos možnost vyhrát některou ze soutěžních cen v celkové hodnotě více než 300 000 Kč.

Co vše na digitální veletržní platformě zažijete?
▪ živé video nebo audio hovory s odborníky
▪ nezávislé poradenství zdarma
▪ vouchery na veletržní slevy
▪ propagační materiály ke stažení
▪ živé vysílání a doprovodný program
▪ soutěže o ceny v hodnotě více než 300 000 Kč

Vstupenky zdarma a adresa konání

Otevírací doba veletrhu je v pátek 21. ledna 15–18 h, v sobotu 22. ledna 9–18 h a v neděli 23. ledna 9–15 h. Vstupenky jsou zdarma po registraci na www.veleton.cz. K účasti na veletrhu stačí pouze počítač, mobilní telefon nebo tablet se stabilním internetovým připojením.

Adresa Stavebního veletrhu ONLINE: www.veleton.cz.

podle podkladů pořadatele