Veletrhy a výstavy

Stavební veletrhy Brno 2011 opět s URBIS INVESTEM

V tradičním termínu od 12. do 16. dubna 2011 se uskuteční komplex veletrhů, který představí ucelenou přehlídku stavebnictví a interiéru, nově rozšířenou o nabídku investičních příležitostí, inovační potenciál a komunální technologie. Souběžně se Stavebními veletrhy Brno se uskuteční Mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech URBIS INVEST a Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb URBIS TECHNOLOGIE. Nabídku doplňuje veletrh interiéru a bydlení MOBITEX.
Green Building – téma nejen pro veletrh
Stavebnictví dnes ještě více než kdy jindy hledá řešení pro co nejefektivnější realizace a inovace. Ať jde o stavební materiály, stavební technologie, stavební stroje či technologické vybavení, stále se hledají nové přístupy k efektivnosti a úsporám. Šestnáctý ročník Stavebních veletrhů Brno se právě proto zaměří na problematiku Green Building. Ta zahrnuje energeticky úsporné stavění, alternativní zdroje energií a vytápěcí technologie, ale nejen to. Patří sem nejen celkově šetrné stavění, ale i následný provoz takto postavené budovy s ohledem na ochranu životního prostředí a úsporu energií.
 
Využijte možnosti ještě se přihlásit
Stále ještě je čas stanout mezi firmami, které se na brněnském výstavišti v dubnu 2011 představí. Organizátoři připravili řadu novinek, které by měly přípravu veletrhu pro nové zájemce usnadnit. Ať jsou to ucelené balíčky typových expozic usnadňující veletržní účast či nabídka realizace expozic na klíč. Vše je připraveno pro ty, kteří hledají cestu, jak svoji firmu představit širokému okruhu odborníků. Jedině veletrhy disponují potenciálem vyvolat a předvést jedinečnou konfrontaci nabídek, dokážou v jeden čas a na jednom místě – v Brně – fyzicky ukázat to nejlepší z daného oboru. Pro každého vystavovatele jsou právě komplexní Stavební veletrhy Brno výjimečnou šancí jak vyniknout, bez ohledu na svou velikost nebo dosavadní pozici na trhu. Brno se v dubnových dnech opět stane centrem nejen českých odborníků, ale i zahraničních návštěvníků, kteří mají skutečný zájem o daný segment produktů.
tisková zpráva