Veletrhy a výstavy

Stavební veletrhy Brno a veletrh Mobitex opět společně

I v roce 2011 se v tradičním jarním termínu od 12. do 16. dubna 2011 uskuteční Stavební veletrhy Brno a veletrh interiéru a bydlení MOBITEX společně. Model uceleného komplexu veletrhů zahrnuje všechny obory stavebnictví, technického zařízení budov a interiérového vybavení.
Šestnáctý ročník Stavebních veletrhů Brno se bude věnovat celosvětově atraktivním tématům, zejména pak energeticky úspornému stavění, úsporám energií, alternativním zdrojům energií a vytápěcí technice. Všechna témata budou rozvíjena pod společným souhrnným názvem Energie pro budoucnost. Úspory energií se dotýkají nejen oblasti technického zařízení budov, ale i oborů zdicích materiálů, oken, dveří, izolačních materiálů, konstrukčních systémů a ostatních stavebních materiálů a produktů pro stavebnictví. Na Stavebních veletrzích Brno v roce 2010 byla tato tematika zajímavá pro 83 % návštěvníků.
 
Mezi hlavní témata nadcházejícího ročníku Stavebních veletrhů Brno bude patřit také prezentace firem z oboru stavebních strojů, které se po dvou letech, kdy se představovaly na veletrzích v Mnichově a Paříži, předvedou opět v plné kráse právě v Brně.
 
Stavební veletrhy Brno 2011 představují mimořádnou příležitost pro každého dovědět se o novinkách v nabídce produktů a služeb, konkrétních výrobcích a současných oborových trendech. A hlavně – výjimečná je možnost osobně se na vše zeptat a všechno si i vlastnoručně vyzkoušet. Vystavovatelé přitom mohou na místě demonstrovat konkrétní produkty a tipy a zároveň bezprostředně reagovat na dotazy návštěvníků.
tisková zpráva