Veletrhy a výstavy

STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE a STAVBA OSTRAVA – suma

Prostory výstaviště Černá louka v Ostravě patřily ve dnech 16.–19. února 2011 stavebním veletrhům STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE STAVBA OSTRAVA. Jubilejní, 20. ročník střechařského veletrhu dokázal, že se řadí mezi uznávané odborné stavební akce v České republice.
Sešlo se 137 vystavovatelů z Česka, Slovenska a Polska, kteří připravili bohatou nabídku produktů, trendových výrobků a značek, ale také praktické ukázky řemesel. Manažeři výstavy pamatovali i na stavebníka a efektivitu jeho vložených investic do chystané či jím započaté stavby a do programu zařadili i možnost využít konzultace v odborných poradnách zdarma. Tato nabídka patřila k největším lákadlům veletrhu.
V rámci doprovodného programu se udělovaly i ceny. Řemeslníkem roku 2011 se za dílo Katovna Jeseník stala firma Teslice, s. r. o. Cena za nejlépe provedenou rekonstrukci fasády v Moravskoslezském kraji za rok 2010 se udělovala v pěti kategoriích. Cena Aura za nejpoutavější expozici roku 2010 byla udělena společnosti KLINKER Centrum.
Dále byly uděleny certifikáty značky Kvalitní firma společnostem Eltemix a Lipea. Obě společnosti obdržely velmi kladné hodnocení od svých zákazníků, a to v oblasti kvality poskytovaných výrobků a služeb, chování pracovníků, dodržování dohod, logistiky i komunikace. Ceny předala Ing. Jana Klasová – ředitelka partnerského programu Kvalitní firma.
Pro všechny, kdo chtěli na veletrhu relaxovat a nadechnout se, byl připraven netradiční doprovodný program v podobě stolních her a soutěží o drobné ceny.
tisková zpráva