Veletrhy a výstavy

Třetí ročník festivalu Open House Praha 2017

Festival Open House Praha otevře veřejnosti o víkendu 13.–14. května 2017 zdarma více než 40 běžně nepřístupných budov a prostorů.

Během jednoho víkendu v roce si budete moci prohlédnout sídla firem, úřadů či moderní technické stavby, které jsou součástí života ve městě. Architektura prostředí na nás denně působí, ale málokdy máme šanci podívat se za zdi staveb, kolem kterých třeba denně procházíme. Kromě vybraných budov, které byly zpřístupněny v minulých dvou letech, máte příležitost letos nově navštívit například sídlo společnosti Seznam.cz, sídlo Českého rozhlasu Regina a Region v Karlíně, Winternitzovu vilu, projít trasou transportů od Veletržního paláce na nádraží Bubny s jeho silným příběhem a doprovodným programem nebo zažít netradiční výhled ze střechy proslulého Domu módy na Václavském náměstí.

Patronkou a tváří festivalu je architektka Eva Jiřičná, která stála u zrodu festivalu Open House v Londýně a 20 let byla členkou správní rady.

Mobilní aplikace
Stáhněte si mobilní aplikaci Open House Praha 2017, která obsahuje informace o otevřených budovách včetně mapy, doprovodný program nebo živý chat, ve kterém si můžete s ostatními účastníky vyměňovat aktuální zprávy – například o délce front.
Prostřednictvím tzv. push-zpráv, které vám v případě potřeby pošleme, budete okamžitě informováni o případných změnách v programu, dlouhých frontách nebo naopak místech, která budou přístupná bez čekání. Aplikace je ke stažení zdarma pro Android a iOS.

Registrace
Registrace je nutná pouze do technologií budovy Main Point Karlín, sídla pojišťovny Kooperativa, centrály VIG ČR. 
Vstup do registračního formuláře zde.

Podrobné informace najdete na openhousepraha.cz.
podle podkladů pořadatele