Veletrhy a výstavy

URBIS INVEST představí high tech potenciál české ekonomiky

Veletrh URBIS INVEST se letos koná od 13. do 17. září 2010 společně s Mezinárodním strojírenským veletrhem (MSV). Na jednom místě se tak poprvé v historii setkají developeři, zástupci krajů, obcí a státních organizací, čeští podnikatelé i zahraniční investoři.

Hlavními tématy jsou nabídka podnikatelských nemovitostí, řešení problematiky brownfieldů, podpora inovačního podnikání a potenciál regionů pro investory a podnikatele. Chybět nebude ani prezentace výzkumných pracovišť technických vysokých škol s nabídkou vědecko-výzkumných kapacit pro spolupráci s průmyslovými podniky. V rámci MSV 2010 tak bude vytvořeno unikátní centrum na podporu podnikání, inovací a transferu technologií. Veletrh vyvrcholí 16. září 2010 konferencí s názvem Potenciál ČR pro znalostní ekonomiku, který si vzala na starosti agentura CzechInvest. 
Česká republika jako perfektní místo pro podnikatelské projekty s vysokou přidanou hodnotou – takové bude hlavní motto letošního veletrhu URBIS INVEST. „Spojení obou veletrhů považujeme za obrovský přínos jak pro české a zahraniční firmy, tak pro majitele nemovitostí. Na jednom místě budou moci všichni zúčastnění získat široké spektrum informací, od volných ploch vhodných k podnikání, přes nejaktuálnější nabídky dodavatelů, až po informace o možnostech podpory podnikatelských projektů například ze strukturálních fondů Evropské unie, ale i z programů financovaných ze státního rozpočtu,“ říká Alexandra Rudyšarová, generální ředitelka agentury CzechInvest.
Konference Potenciál ČR pro znalostní ekonomiku se uskuteční 16. září od 10 do 16 hodin v pavilonu A (sál Morava). Pro bezplatný vstup na konferenci využijte registrace na internetových stránkách www.bvv.cz/urbisinvest. Potvrzení registrace opravňuje i k celodennímu vstupu na veletrhy URBIS INVEST a MSV 2010.
wd podle podkladů agentury CzechInvest