Veletrhy a výstavy

V soutěži Zlatá taška 2020 zabodovala „ultra lehká“ betonová krytina od Bramacu

BRAMAC, lídr na trhu střešních systémů, zaznamenal na veletrhu Střechy Praha obrovský úspěch se svou inovativní střešní taškou Classic AERLOX ULTRA. Tato lehká betonová krytina získala ocenění Zlatá taška 2020 pro nejlepší exponát veletrhu. Classic AERLOX ULTRA spojuje technologickou inovaci, elegantní a nadčasový design s vyspělou povrchovou úpravou. Hlavním benefitem tohoto modelu betonové tašky je nízká hmotnost. Classic AERLOX ULTRA je díky unikátní výrobní technologii o 30 % lehčí než srovnatelná betonová taška.

Za společnost Bramac převzal ocenění Zlatá taška 2020 pro nejlepší exponát veletrhu Střechy Praha za tašku Classic AERLOX ULTRA vedoucí prodeje Luděk Kučera

„Classic AERLOX ULTRA představuje na českém trhu naprosto ojedinělý model tašky, který je vhodný nejen pro novostavby, ale i rekonstrukce střech s limitovanou nosností krovu. Jde o další unikátní technologii, která sklízí pozitivní odezvu u odborné veřejnosti. Získané ocenění nás zavazuje pokračovat v technologickém rozvoji a inovacích a tím flexibilně reagovat na nové potřeby trhu a očekávání zákazníků,“ komentuje úspěch Bramacu vedoucí marketingu Petra Sinkulová. Díky kombinaci optimalizace tvaru tašky, použití velmi kvalitního cementu a speciálního kameniva je zajištěno snížení hmotnosti tašky, a přitom je zachována požadovaná pevnost. Samozřejmě tento model splňuje normou požadované vlastnosti betonových tašek, jako jsou především tvarová stálost, pevnost a mrazuvzdornost. Model tašky je opatřen vyspělou povrchovou úpravou Protector PLUS s použitím vrstvy mikrobetonu. Tím je zaručena dlouhodobá stabilita původní barevnosti.

Speciální technologie AerloxVýhody tašky Classic Aerlox Ultra

Soutěž Zlatá taška patří každoročně k vrcholným událostem na veletrhu Střechy Praha, který je největší stavební akcí v oboru střech v České republice i ve střední Evropě. Letos bylo do soutěže přihlášeno celkem 14 exponátů. Cílem soutěže je vyzdvihnout exponáty, které přinášejí pokrok a určují trend vývoje ve svém oboru. Bramac nezískal ocenění Zlatá taška poprvé. V uplynulých ročnících bodovaly betonové tašky Tegalit STAR a Classic Protector PLUS nebo  keramická taška Turmalín.

tisková zpráva