Veletrhy a výstavy

Veletrh Dřevostavby 2011 – suma

Šestý ročník veletrhu DŘEVOSTAVBY se konal 24.–26. 2. 2011 na Výstavišti v Praze-Holešovicích. Cílem bylo prezentovat laické i odborné veřejnosti možnosti a novinky v oboru využití dřeva ve stavebnictví. Hlavním tématem letošního ročníku bylo pasivní a nízkoenergetické bydlení a jeho prezentaci zajišťovalo CENTRUM PASIVNÍHO DOMU.
Díky aktivnímu přístupu vystavovatelů se z veletrhu stalo největší setkání firem a zájemců o využití dřeva pro stavby a interiéry v České republice. Velká návštěvnost 43 150 návštěvníků i zájem 213 vystavovatelů svědčí o tom, že v současnosti jsou veletrhy kromě internetu nejobsáhlejším informačním zdrojem. Hlavní výhoda veletrhů je v přímé a rychlé komunikaci mezi zájemcem a zástupci vystavujících firem. Návštěvník tak má možnost na jednom místě získat řadu informací, novinek a trendů, které může ihned srovnat s konkurencí.
Šestý ročník veletrhu představil hned několik doprovodných programů. Došlo i na předávání cen. Prestižní certifikáty značky Kvalitní firma si odnesly firmy Atrium, s. r. o., zajišťující výstavbu nízkoenergetických dřevěných domů, a EUROCONT REALITY, s. r. o., nabízející služby v oblasti realit. Obě společnosti obdržely velmi kladné hodnocení od svých zákazníků, a to v oblasti kvality poskytovaných výrobků a služeb, chování pracovníků, dodržování dohod, logistiky i komunikace. Cenu předali manažer veletrhu Dřevostavby Martin Přívětivý a ing. Jana Klasová, ředitelka partnerského programu Kvalitní firma.
 
Souhrn
Pořadatel: TERINVEST, s. r. o.
Počet vystavujících firem: 213
Hrubá výstavní plocha: 9294 m2
Čistá výstavní plocha: 3942 m2
Zastoupené země: Belgie, Česká republika, Estonsko, Francie, Itálie, Kanada, Korea, Německo, Nizozemí, Rakousko, Rumunsko, Slovenská republika, Švýcarsko
Celková návštěvnost: 43 150 návštěvníků
 
tisková zpráva