Veletrhy a výstavy

Veletrh Střechy Praha 2019

Navštivte největší veletrh pro střechy, fasády, izolace, dřevo, řemeslo a úspory energií Střechy Praha a souběžné akce v PVA Expo Praha Letňany ve dnech 7.–9. 2. 2019. Naleznete zde komplexní řešení a veškeré služby pro stavbu a renovace střech, rekonstrukce a úsporné bydlení. Těšit se můžete na rozsáhlou přehlídku střešních materiálů a oken, zelených střech, dřevěných konstrukcí, izolací, nářadí a strojů, fasád a solárních systémů. Na souběžných veletrzích uvidíte nabídku dřevostaveb, nízkoenergetických a pasivních domů. Prezentovat se bude přes 300 společností.

Novinka – Festival dřeva a nářadí
Zvýrazněným tématem veletrhu Střechy Praha 2019 je tesařské řemeslo. K němu se váže letošní novinka – Festival dřeva a nářadí, probíhající ve výstavní hale 4 s pestrým programem pro všechny návštěvníky. Vystavovatelé představí novinky v oblasti profesionálního nářadí a tesařských strojů, které si budou moci zájemci vyzkoušet. Nebudou chybět spojovací prvky, dřevomateriály, návrhový software a další produkty. Profi nářadí bude možné také vyhrát v soutěžích zručnosti probíhajících několikrát denně. Součástí festivalu bude Zóna pro tesaře s množstvím praktických ukázek tesařského umění a předváděcí arénou s velkými obrazovkami, skvělým moderátorem a nabitým programem.

Navštivte největší veletrh pro střechy, fasády, izolace, dřevo, řemeslo a úspory energií Střechy Praha a souběžné akce v PVA Expo Praha Letňany ve dnech 7.–9. 2. 2019

Bohatý přednáškový program
Připraven je atraktivní program pro odbornou i širokou veřejnost. Proběhne řada konferencí, odborná fóra, semináře a diskusní setkání.

Poradenství zdarma
K dispozici bude bezplatné odborné poradenství ve všech oblastech výstavby, úspor energií a alternativních zdrojů. Kvalitní realizační firmu doporučí odborníci na stánku Cechu klempířů, pokrývačů a tesařů ČR.

Zlevněná vstupenka
Na webových stránkách veletrhu můžete získat zlevněnou vstupenku ve výši 50 Kč (plná cena 100 Kč) na souběh veletrhů Střechy Praha, Solar Praha, Řemeslo Praha, Purpo Praha, For Pasiv a For Wood 2019 konaných 7.–9. 2. 2019 v PVA Expo Praha v Letňanech.

tisková zpráva