Veletrhy a výstavy

Veletrh Valve World Expo 2018

Výrobci a uživatelé armatur se sejdou v Düsseldorfu 27. až 29. listopadu 2018. Ve veletržních halách 3, 4 a 5 düsseldorfského výstaviště se koná Valve World Expo – mezinárodní veletrh armatur, součástek a komponentů k armaturám, servopohonů, kompresorů, inženýrských služeb, vydavatelství a software.

Očekává se více než 700 vystavovatelů ze 40 zemí na výstavní ploše o velikosti kolem 20 000 metrů čtverečních. Na minulý ročník přijelo v roce 2016 12 420 odborníků z 89 zemí, což podtrhuje jak vysoký mezinárodní zájem na straně vystavovatelů a návštěvníků, tak celosvětový význam tohoto veletrhu.

Jako klíčové technologie hrají průmyslové armatury a technika ventilů pro všechna průmyslová odvětví rozhodující, nepostradatelnou roli. Návštěvníci z řad odborníků proto přicházejí z těchto průmyslových odvětví: ropný, petrochemický a chemický průmysl, plynárenství, námořní a pobřežní průmysl, potravinářský průmysl, management vody a odpadních vod, automobilový průmysl a strojírenství, farmaceutický průmysl a lékařská technika, jakož i z elektrárenského průmyslu.

Doprovodný program Valve World Conference 2018 s odbornými přednáškami a pracovními semináři se koná ve veletržní hale 4 a je zcela integrován do veletržního dění. Akce Pump Summit se koná jako speciální přehlídka v hale 5, takže dochází k obsahovému a optickému propojení konference, speciální výstavy a veletrhu. Budou zde prezentovány současné technologie čerpadel, jakož i nejnovější výsledky výzkumu a vědy.

Další informace najdete na internetovém portálu www.valveworldexpo.de.

tisková zpráva