Veletrhy a výstavy

Zlatá taška 2013 pro Bramac

Titul Zlatá taška v soutěži o nejlepší přihlášený exponát na veletrhu Střechy Praha 2013 získala společnosti Bramac střešní systémy. Do soutěže je možné přihlásit produkty, které jsou součástí expozice vystavovatelů a vyznačují se zajímavým technickým řešením, přinášejí pokrok nebo netradiční nápad, určují trend vývoje ve svém oboru, nabízejí mimořádnou kvalitu za přijatelnou cenu a jsou zajímavé z ekologického hlediska.
Na slavnostním galavečeru Střech Praha byla udělena první cena – Zlatá taška – firmě Bramac střešní systémy, s. r. o., za soutěžní exponát keramická taška Turmalín. Firma zvítězila mezi důstojnou konkurencí dalších osmi přihlášených produktů.
Turmalín je pro Bramac netradiční keramická taška plochého tvaru, z níž je možné na střeše vytvořit plochu s jednoduchými liniemi a bez žlábků. Navíc je posuvná o 25 mm a vyrábí se v několika barevných odstínech: kaštanově hnědé, měděné, režné a černé s antracitovou, které jsou probarveny manganem.
Tento rok bylo komisí Zlaté tašky uděleno čestné uznání firmě ROTO střešní okna, s. r. o., za výklopné/kyvné plastové střešní okno Roto Designo R89P K WD a firmě VELUX Česká republika, s. r. o., za novou generaci střešních oken VELUX – V22.
tisková zpráva
Keramická taška TurmalínOdborná porota a ředitel Bramacu Vladimír Nováček se Zlatou taškou