Články

Makej s Mapei. Ukaž svou kvalitu!

Kvalitní řemeslo vyžaduje nejen poctivý přístup k práci, ale také používání špičkových materiálů. Takovými jsou bezesporu i ty od společnosti MAPEI Group. MAPEI coby tradiční výrobce stavební chemie si na kvalitu potrpí již od doby svého založení. Není proto divu, že odmítá zavírat oči před tím, jak některé firmy v honbě za rychlými penězi preferují použití nekvalitních materiálů. A tak vznikla kampaň, jejímž cílem je napravit reputaci českých řemeslníků v očích široké veřejnosti.
www.makejsmapei.cz
Žádný řemeslník, který chce ukázat šlendriánu záda, nesmí chybět v databázi proškolených obkladačů, podlahářů a fasádníků na www.makejsmapei.cz. Jsou v ní zastoupeny firmy a živnostníci ze všech koutů České republiky.
„Naší snahou je představit zákazníkům na jednom místě řemeslníky, kteří prošli důkladným proškolením pod dohledem odborníků z MAPEI, a tak jsou garancí, že používají materiály vysoké úrovně a řídí se nejmodernějšími pracovními a technologickými postupy,“ popisuje filozofii kampaně Ing. Zdeněk Runštuk, generální ředitel společnosti MAPEI.
Dnes, po více než půlroce obsahuje www.makejsmapei.cz kontakty na stovky kvalitních obkladačů, podlahářů nebo fasádníků z celé ČR. Zvyšující se návštěvnost webových stránek dává tušit, že plní svou funkci.
 
PromoTour Mapei 2011
Již 325 obkladačských, podlahářských a fasádnických firem prošlo seriálem 16 speciálních školení, který pod hlavičkou PromoTour Mapei 2011 doposud proběhl v Praze, Brně, Svitavách, Žďáru nad Sázavou a v Kolíně. Tito řemeslníci se svou účastí na školení jednoznačně přihlásili k prosazování kvality v každodenní praxi. PromoTour Mapei 2011 bude od září pokračovat v dalších regionech ČR.
Na školeních MAPEI poskytuje řemeslníkům technické informace o svých produktech a seznamuje je s novinkami v technologiích či inovativních systémových řešeních, v technickém vybavení a pracovních pomůckách. Radí jim také, jak komunikovat se zákazníky, aby se stali úspěšnými a žádanými odborníky ve své profesi. Vstupní školení v rámci PromoTour Mapei je vstupenkou do webové databáze kvalitních řemeslníků na www.makejsmapei.cz.
Jednotlivá školení jsou v každém městě rozdělena vždy tematicky, zvlášť pro obkladače, podlaháře a fasádníky.
PromoTour Mapei 2011
 
STOP reklamacím
Jednou z hlavních obsahových náplní PromoTour Mapei 2011 je prevence proti reklamacím. Na školeních získají účastníci základní přehled o produktech MAPEI a jejich systémových řešeních. Pro zájemce je pak připravena Mapei Academy, certifikované odborné školení, kde si konkrétní pracovní postupy vyzkouší osobně za asistence odborně-technických pracovníků.
PromoTour Mapei 2011PromoTour Mapei 2011
 
Získej nové zákazníky!
Kromě kvalitních řemeslníků se MAPEI snaží podpořit i prodejce stavební chemie této značky. Těm pomáhá se získáváním nových zákazníků z řad řemeslníků. Jedním z benefitů, který MAPEI za účast na PromoTour Mapei 2011 řemeslníkům poskytuje, je i dárkový poukaz, který mohou uplatnit ve vybraných stavebninách ve svém regionu. Tímto MAPEI deklaruje snahu podpořit také partnerská prodejní místa po celé ČR.
podle podkladů společnosti MAPEI