Ekonomika

Aplikace pro iPhone k vyhledávání nemovitostí

Prologis, Inc., vlastník, provozovatel a developer industriálních nemovitostí oznámil spuštění mobilní aplikace určené zákazníkům a realitním makléřům hledajícím nemovitosti v Evropě.

 

 

Prologis EU App je volně dostupná ke stažení na Apple app store a umožní svým uživatelům vyhledávat a mapovat nemovitosti společnosti Prologis v Evropě včetně států střední a východní Evropy. Aplikace k lokalizaci nejblíže dostupné nemovitosti pracuje pomocí systému GPS, a rovněž zobrazuje mapy, fotografie a plán cesty k danému místu. Aplikace je bez problémů kompatibilní se softwarem iPhone a uživatelé se tak mohou jednoduše spojit s relevantním kontaktem prostřednictvím emailu či telefonního hovoru.


„Protože je stále více důležitá rychlost a dostupnost informací, došli jsme k závěru, že je pro naše zákazníky důležité mít stálý přístup k naší síti evropských lokací“, říká Philip Dunne, prezident společnosti Prologis Europe.

„Naše aplikace dává našim zákazníkům ve střední a východní Evropě možnost objevovat další příležitosti – cílem této služby je pomoci jim vytvořit síť dodavatelských řetězců,“ dodává Ben Bannatyne, výkonný ředitel a ředitel společnosti Prologis pro region střední a východní Evropy.

V Evropě Prologis vlastní či investuje (stoprocentně nebo prostřednictvím spolufinancování) nemovitosti a rozvíjející se projekty o celkové výměře 13,5 milionů metrů čtverečních celkem ve 14 zemích. Ve střední a východní Evropě portfolio společnosti Prologis čítá na 3,6 milionu metrů čtverečních, což z něj činí vedoucího poskytovatele distribučních nemovitostí v regionu.

 

Gabriela Dvořáková