Ekonomika

Seminář Stavební zakázky: spolupráce a komunikace

Přihlaste se na seminář zaměřený na efektivní řízení realizace staveb v systému euroCALC 3 a řízení projektů v systému 4Projects.

 

 

Na pražských seminářích vystoupí jako host zástupce společnosti Delloite, pan Miroslav Linhart, s prezentací Význam řízení změny při implementaci informačního systému.


Předmětem první části semináře bude oblast řízení realizace stavebních zakázek, datová komunikace (poptávka/nabídka, měsíční prostavěnost), portálová nadstavba pro poptávky, controlling a monitoring staveb. Současně budou na konkrétních ukázkách představeny přínosy individuálního přizpůsobení systému euroCALC 3.

Druhá část semináře bude věnována představení britského systému pro řízení dokumentů a komunikace 4Projects, který ve Velké Británii v současnosti využívá 18 z největších 20 stavebních dodavatelů. 4Projects nabízí kromě správy dokumentů úzkou provázanost s poštovním klientem MS Outlook, přehlednou práci s kalendářem a s úkoly, zasílání pravidelných denních nebo týdenních reportů a mnoho dalšího. Umožňuje neomezený objem ukládaných dat či počet záznamů. Česká republika je zastoupena společností Callida, s.r.o. od června 2012. 4Projects je dostupný v české lokalizaci, včetně technické podpory, školení a implementace.

Seminář je určen managementu a pracovníkům stavebních firem, projekčních a inženýrských kanceláří, konzultačních a poradenských organizací, projektovým manažerům a dalším odborníkům z tohoto sektoru.

Semináře proběhnou 5. a 6. listopadu 2013 v Praze, 12. listopadu 2013 v Olomouci a 13. listopadu 2013 v Brně. Semináře jsou bezplatné.

Přihlášku a další informace naleznete na http://www.callida.cz.

Vavřinec Mrázek