Stavitel

Byznys ERP od počátku roku se 41 novinkami

V podnikových informačních systémech Byznys ERP od počátku letošního roku přibylo 41 novinek, přičemž čtvrtina spadá do oblasti výrobních procesů a technického plánování výroby. Celkem už letos analytici a programátoři společnosti J.K.R. uvedli v život více než 200 změn a inovací.
 
Významná část letošních novinek se týká oblasti výrobních procesů a technického plánování výroby. Přibyla například podpora pro více odložených operativních plánů a jejich použití ve vizualizacích plnění původního plánu. Konfigurátor nově pracuje se mzdovým koeficientem výrobní operace a podporuje také načtení a vytvoření kooperačního postupu. V manažerském nástroji Excellent je nově možné sledovat zakázkovou výrobu.
„Průměrně v systémech Byznys ERP provádíme každý měsíc kolem padesáti změn a inovací, z toho bývá průměrně deset novinek, zlepšujících funkce řešení a zvyšujících rychlost i efektivitu podnikových procesů. Kromě toho s našimi uživateli řešíme jejich individuální požadavky na změny a inovace,“ říká Roman Vinš, ředitel servisu a podpory ve společnosti J.K.R.
Vylepšení doznalo také propojení systémů Byznys ERP s kancelářskými aplikacemi Microsoft Office, nově lze založit obchodní případ a obchodní příležitost přímo z prostředí kancelářské aplikace MS Word. Přibyl také další způsob zjišťování důvěryhodnosti obchodního partnera prostřednictvím webové služby SystemOctopus. V komunikaci s bankovními institucemi je možné zasílat příkazy k úhradě či inkasu dle standardů SEPA.
Kamil Pittner