Stavitel

Další byty v Nových Vysočanech

Za osm let v Nových Vysočanech FINEP realizoval pět etap výstavby projektu Harfa Park, ve kterých vzniklo 2000 bytů. Jde o úspěšný projekt v Praze a v reakci na něj vstupuje do prodeje šestá etapa projektu, v níž vznikne 119 bytů.

 

 

Společně s výstavbou doplněnou o odpočinkové zóny, hřiště a zeleň vzniklo v uplynulých letech přímo v projektu několik nových obchodů, služeb a další občanská vybavenost, na které se podíleli i obyvatelé projektu. Za zmínku stojí pizzerie, restaurace, večerka, kadeřnictví, fonotéka, květinářství. Další obchody a služby nabízí Galerie Harfa a Galerie Fénix.


Cenová nabídka bytů v projektu Harfa Park VI začíná na 44 000 korunách vč. DPH za metr čtverečný. Předpokládaný termín dokončení stavby je jaro 2016. Projekt se po stránce stavebního řešení a vybavení řadí k vyššímu standardu bydlení. Realizaci charakterizují přísnější normy a moderní použité materiály. „V případě našich staveb je běžná instalace čipů do domovních dveří nebo možnost pro majitele nové nemovitosti upravit si byt částečně podle svých potřeb a přání,“ říká Tomáš Pardubický.

Díky revitalizaci a infrastruktuře se Nové Vysočany zařadily mezi přední příčky rezidenčních lokalit. Kromě nových služeb a obchodů obyvatelé objevují procházkové trasy, nově kultivované parky v sousedství Rokytky a cyklostezky.

V září 2013 společnost FINEP zahájila výstavbu nových bytů také na Proseku a ve Štěrboholech, konkrétně v projektech Malý háj III a Prosek Park V, kde vznikne dalších 150 nových bytů.

Pavla Temrová