Stavitel

Druhá fáze areálu Zdiby je před dokončením

Nová třípatrová budova s plochami o velikosti 4900 metrů čtverečních je vhodná pro skladovou, výrobní nebo obchodní činnost.

 

 

 

K pronájmu se tu nabízejí jednotky ve vysokém standardu a s možností dělení prostoru začínajícím už na 190 m2, které budou přizpůsobeny podle požadavků nájemce. Ke každé jednotce je k dispozici administrativní zázemí vybudované na míru uživatele.


Areál Zdiby poskytuje výbornou dopravní dostupnost z dálnice D8 i z centra Prahy. První fáze projektu je již plně pronajata, dokončení druhé fáze je stanoveno na poslední čtvrtletí roku 2013.

„Klienti, kteří si pronajmou jednotky pro účely skladování a výroby, ocení možnost nakládání zboží z nakládacích můstků, přístup z úrovňového vjezdu nebo možnost instalace portálového jeřábu. Součástí areálu jsou i administrativní prostory vhodné pro sídlo společnosti a samozřejmostí je i dostatek parkovacích míst,“ uvádí Ing. Jakub Holec ze společnosti 108 AGENCY, která má na starosti správu areálu a jeho pronájem.

nahled Areal Zdiby 1

 

Areál Zdiby v lokalitě Praha – východ tvoří dva halové objekty o celkové výměře 10 000 m2. V další fázi je plánována výstavba budovy C o ploše 4000 m2, kde vzniknou prostory vhodné pro provoz tzv. Small Business Units – malé skladově obchodní jednotky, které jsou populární v západní Evropě. Areál je dobře dostupný z centra města, před areálem je zastávka MHD a v blízkosti se nachází stanice metra C Kobylisy. Areál je dobře napojen na dálnici D8.

Jana Bakešová