Stavitel

Endless Evolution v Evropě, na Středním východě a v Africe

Pod názvem a logem Endless Evolution uvedla společnost Dupot Corian iniciativu, která má posílit vůdčí postavení DuPont Corian a posílit jeho image flexibilního a spolehlivého povrchového materiálu pro použití nejenom v nábytkářství, interiérovém designu, architektuře i stavebnictví.

 

 


„Klíčem k dlouhodobému úspěchu pro jednotlivce i podnikatelské subjekty je na jedné straně schopnost rychle se přizpůsobovat změnám a nabídnout nové, nápadité a průbojné produkty a na straně druhé udržet si osobitý charakter, duši a osobnost. Takové schopnosti DuPont Corian má. Z úspěšné alternativy ke konvenčním nábytkářským materiálům se vyvinul v maximálně flexibilní high-tech řešení, které značně posunuje hranice kreativity designérů a architektů,“ říká Jean-Yves Bach, ředitel regionální divize DuPont Building Innovations pro Evropu, Střední východ a Afriku.

„Vývoj tohoto materiálu může pokračovat donekonečna. Dokáže změnit vzhled budov a ozvláštnit jejich interiér smyslovostí, krásou a high-tech výrazem. Název Endless Evolution vyjadřuje vše, co DuPont Corian dokázal v minulosti, jak působí dnes a co ho čeká v budoucnosti. Představuje naši schopnost pozorovat, naslouchat, spolupracovat, vymýšlet i řešit,“ dodává Jean-Yves Bach.

image002

DuPont představuje svou novou iniciativu Endless Evolution ve všech zemích a na různých akcích. V České republice DuPont uvádí Endless Evolution na Designbloku v Praze. Představuje tu výsledky spolupráce se studiem deForm na téma uměleckého zpracování vývoje a evoluce – návštěvníci mají možnost prohlédnout si kolekci českého klasického nábytku, který designéři přetvořili s pomocí materiálu Dupot Corian. Sedm historických nábytkových objektů se změnilo v experimentální katalyzátory času a solitéry, ve kterých se potkává stáří materiálu s dokonalým bezčasím.

Tereza Zelenková, Happy Materials, s.r.o.