Stavitel

Inovace produktové struktury SunGuard

Guardian, přední světový výrobce plaveného skla Guardian se rozhodl změnit produktovou strukturu rodiny skel SunGuard.

Cílem je upřesnění a zjednodušení při prezentaci těchto skel určených pro sluneční ochranu. Guardian průběžně své produktové portfolio inovuje a vyvíjí nové typy pokovených skel. Tímto krokem tak usnadní výběr a rozhodování o správném typu skel.


Nejvyšší produktová třída skel Guardian SunGuard byla dosud rozdělena do skupin SunGuard SN a SunGuard SNX. Nově se budou produkty SunGuard SNX jmenovat eXtra Selective. Řada SunGuard SN se bude jmenovat tak, aby byla globálně srozumitelná SuperNeutral.

Řada SunGuard Solar, kterou v tuto chvíli reprezentují i produkty SunGuard Solar HD, ponese název High Durable a pojmenování produktů bude zjednodušeno na SunGuard HD. Zbytek produktů řady SunGuard Solar se nemění, stejně jako zůstává název produktů SunGuard HP z řady SunGuard High Performance.

V současnosti Guardian nabízí některá speciální plavená skla SunGuard, jako například SunGuard RD, která poskytují ochranu před radarovými paprsky. S podobnými speciálními produkty má Guardian do budoucna velké plány a proto vytvořil novou řadu Advanced Solutions. V brzké době Guardian představí průlomové inovace právě v této řadě.

 

Přehled změn konkrétních produktů SunGuard:

 

Současný název produktu

(Příklad)

 

Současná produktová řada

 

Nová produktová řada

 

Nový název produktu

SunGuard SNX 60/28

High Selective

eXtra Selective

nemění se

SunGuard SN 70/37

High Selective

SuperNeutral

nemění se

SunGuard HP Royal Blue 41/29

High Performance

nemění se

SunGuard Solar Silver Grey 32

Solar

nemění se

SunGuard Solar HD Neutral 67

Solar

High Durable

SunGuard HD Neutral 67

Specialty products like SunGuard Radar Deflective

žádná

Advanced Solutions

nemění se