Stavitel

KASPER CZ se představí na veletrhu dřevěných staveb

Desítky stánků, praktické ukázky, přednášky a diskusní fóra, to je 9. Mezinárodní veletrh dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů pro nízkoenergetické a pasivní domy, který se ve dnech 6. – 9. 2. 2014 uskuteční na Výstavišti v Praze.

Největší odborný veletrh zaměřený na dřevostavby má opět co nabídnout. Veřejnost zde najde informace o využití dřeva a materiálů na bázi dřeva ve stavebnictví a zpracování plně obnovitelných zdrojů. Veletrh nabízí také přehled o situaci na trhu, seznamuje s novinkami a trendy, umožňuje získat informace o cenách a produktech. Ve čtyřech dnech se představí přední výrobci a dodavatelé, architekti, projektanti, zpracovatelé dřeva a materiálů na bázi dřeva.


Jedním z nich je i firma KASPER CZ, která se na veletrhu představí již po několikáté. Mezi její poslední reference patří rekonstrukce lanové dráhy na Sněžku, Apartmány Medvědín, zimní stadion v Jičíně nebo oceněný Dům v Oboře jako Dřevěná stavba roku 2012. U stánku KASPER CZ bude po dobu veletrhu probíhat prezentace zmíněných projektů s představením současných trendů v užitých technologiích v oblasti zpracování dřeva. Kromě toho stánek nabídne i unikátní ochutnávku řeckého vína Retsina, které se vyznačuje zářivě žlutou barvou, plnou chutí a bohatým, lehce dřevitým aroma. Symbolika snoubení dřeva, krásy a tradice je totiž i filosofií této firmy.

Prostory Výstaviště budou otevřeny od desáté dopolední do šesti večer. Celodenní vstupenka vyjde na 150 Kč, slevy budou mít studenti a děti do 15 let.

Více na www.drevostavby.eu nebo www.kaspercz.cz.