Stavitel

KM BETA zve na veletrh Střechy Praha 2014

Užitečné a spolehlivé doplňky střešní krytiny představí společnost KM BETA na největším středoevropském veletrhu pro stavbu a renovaci střech.

Mezi novinkami, které bude společnost na veletrhu prezentovat, patří celobetonové tašky kabelových a hadicových prostupů, které nahrazují původní plastové. Doplňky z betonu se vyznačují mnohem větší pevností, odolností a dlouhou životností.


Celobetonová taška kabelových prostupů slouží jako bezpečný a spolehlivý prvek k propojení elektrických a datových kabelů přes střešní plášť, taška hadicových prostupů je určena pro vedení izolovaného potrubí solárních kolektorů ve střeše.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na veletrhu si návštěvníci dále prohlédnou produkty KM BETA v celé barevné škále. Společnost vyrábí betonovou střešní krytinu, pálené a vápenopískové cihly a suché maltové směsi.

Zájemci se mohou zúčastnit soutěže a odpovědět na otázku týkající se výrobků KM BETA. Mohou pak získat výhodnější cenu při nákupu všech vyráběných komodit. Pět vylosovaných soutěžících navíc dostane láhev kvalitního vína.

 

Termín veletrhu: 23. 1. – 25. 1. 2014 od 10.00 do 18.00, v sobotu do 17.00
Místo konání: PVA EXPO PRAHA Letňany, Beranových 667, Praha 9
Více informací a sleva 50 procent ze vstupenky: www.strechy-praha.cz

 

Jiří Foltýn