Stavitel

mmcité na cestách

Firma mmcité po roce opět míří za oceán dobýt americký trh, svůj městský mobiliář představuje také finským zákazníkům.

 

 

Na výroční zasedání a veletrh Americké asociace krajinných architektů (ASLA) 2013 v Bostonu přiváží mmcité opravdové lahůdky. Stánek na veletrhu bude větší než loni a návštěvníci zažijí také premiéru – na jednom místě uvidí obě hlavní novinky letošního roku.


Jedná se o sedací systém Urban Islands oceněný titulem Czech Grand Design a nový typ lavičky Landscape, která otevírá další možnosti v propojení městského mobiliáře s okolním prostředím.

Město Boston, známé nejstarším veřejným parkem v USA, nabízí ideální příležitost pro představení novinek z oblasti městského mobiliáře a krajinné architektury. Veletrh ASLA 2013 můžete navštívit v Boston Convention and Exhibition Center ve dnech od 15. do 18. listopadu 2013. Produkty mmcité najdete na stánku číslo XXX.

Finsko je tradičně nakloněno kvalitnímu designu a architektuře, proto nepřekvapí, že i zde bude mít městský mobiliář od mmcité své zastoupení. Tradiční rodinná firma Lehtovuori spojila své jméno s mmcité a pro představení začátku této spolupráce zvolila veletrh Real Estate 2013 v Helsinkách. Finští architekti a ostatní zákazníci tu uvidí výběr toho nejlepšího z nabídky mmcité. Kromě jiného to jsou bestsellery mezi lavičkami Vera, Miela a Radium ale i méně frekventovaná avšak neméně zajímavá lavička Onda se čtyřmi samostatnými sedáky a také výběr odpadkových košů Diagonal. Kdybyste se náhodou právě procházeli po břehu některého z tisíců jezer, přijďte se podívat, jak to sluší mmcité na Severu!

13.–15. listopadu 2013, Helsinki Exhibition and Conference Centre

 

Zuzana Orlová