Stavitel

Nová Karolina Park má nového nájemce

Administrativní objekt Nová Karolina Park, jehož developerem je joint venture společností PASSERINVEST GROUP, GEMO OLOMOUC a Multi Development Czech Republic, je součástí rozsáhlého multifunkčního areálu realizovaného v centru Ostravy pod názvem Nová Karolina.

Celý projekt, vyrůstající ve čtyřech etapách v bezprostřední blízkosti Masarykova náměstí, se rozprostírá na 32 hektarech plochy a po svém dokončení nabídne jak moderní kanceláře, tak obchodní a zábavní centrum a nové byty.


Administrativní projekt Nová Karolina Park, tvořící pomyslnou bránu do celého areálu, který byl dokončen na počátku letošního roku, se již zanedlouho zaplní dalšími novými nájemci. V těchto dnech byla totiž podepsána nájemní smlouva s významným nájemcem – společností Česká spořitelna. Ta zde bude mít na celkové ploše přesahující 3 600 metrů čtverečních nejenom kanceláře, ale i pobočku situovanou do prvního nadzemního podlaží.

„Jsme potěšeni, že se nájemcem Nové Karoliny Park stal významný bankovní dům a věříme, že nové kanceláře i koncept celého projektu splní veškerá očekávání,“ uvedl Radim Passer, předseda představenstva společnosti PASSERINVEST GROUP.

„Nová Karolina je unikátní projekt, ve kterém očekáváme velkou koncentraci klientů z řad soukromých osob i z řad významných podnikatelů našeho regionu. A na takovém místě by rozhodně neměla chybět pobočka České spořitelny, proto jsme rádi, že zde můžeme být a nabídnout své služby všem našim stávajícím i budoucím klientům,“ uvedl Roman Bigaj, regionální ředitel pobočkové sítě České spořitelny.

Nový nájemce se do svých kanceláří v budově Nová Karolina Park začne stěhovat na jaře příštího roku.