Stavitel

Nová značka hliníkových oken a vstupních dveří

Společnost Oknoplast vstoupila na trh s novou značkou hliníkových oken a vstupních dveří. Po transformaci společnosti v roce 2013 spadají do skupiny značky Oknoplast, Aluhaus a WnD.

Vstupní dveře jsou vizitkou domu. Není tedy nic divného, že chceme, aby vypadaly přitažlivě, a přitom byly pevné a chránily dům proti tepelným ztrátám i nezvaným hostům. Odpovědí na uvedené požadavky je značka Aluhaus.


Všechny výrobky Aluhaus mají nezávisle na výplni, která je v nich použita, součinitel prostupu tepla na úrovni Ud ≤0,8 W/m²K, což umožňuje jejich používání v pasivních budovách.

„Zákazníci častěji než kdykoliv předtím hledají řešení spořící energie. Tyto tendence však nemusejí znamenat, že bychom se měli vzdát projektu domu s krásným a originálním vchodem. Značka Aluhaus byla vytvořena právě proto, aby umožnila realizovat i ten nejodvážnější design, a přitom dodržet požadované tepelně-izolační vlastnosti,“ říká Juraj Koudela, obchodní ředitel společnosti Oknoplast.

Vstupní dveře Aluhaus jsou ve čtyřech základních liniích – Elite, Elite Frame, Simple a Flat, z nichž každá je dostupná v mnoha verzích. Liší se druhem dekoračních aplikací a tvarem madel. V modelu Elite jsou ve vyřezaných otvorech aplikace vyrobené z nerezové oceli, znamením dveří Elite Frame je elegantní černý rámeček kolem skleněných dekorací. Řada Simple spojuje jednoduchost a eleganci – panely jsou obohaceny o vypouklé eloxované intarzie. Dveře Flat vytvořené z designových panelů a ve spojení s bočními světlíky s pískovanými skly jsou výjimečnou vizitkou domu.

Výrobce nabízí i paletu barev RAL a odstínů se vzhledem dřeva. Dýha je nanášená technologií Decoral, která umožňuje vytvoření letokruhů. Důležitým prvkem systému je také překrytí dýhou vnitřních částí dveří, které jsou vidět teprve při otevření. Bonusem je možnost snadného sladění dveří s odstínem oken z nabídky Oknoplast.

Více na www.aluhaus.cz.

Šárka Bláhová