Stavitel

Nové kanceláře Meteor C

Investiční realitní skupina CPI Group staví kanceláře v pražském Karlíně, který patří v metropoli mezi lukrativní kancelářské lokality.

Projekt Meteor C u stanice metra Křižíkova bude částí již fungujícího administrativního komplexu Meteor. Kromě dvou podzemních pater parkovacích stání nabídne obchodní jednotky v přízemí a až 5 tisíc metrů čtverečních kanceláří prvotřídní kvality. Prostory bude možno flexibilně dělit a některé z nich nájemcům nabídnou terasu.


„Na pozemku v těsné blízkosti výstupu z metra jsme se rozhodli vystavět kancelářskou budovu, která logicky uzavře celý komplex Meteor Centre Office. Meteor byl vždy známý výborným poměrem kvalita/cena, o čemž svědčí i téměř stoprocentní obsazenost budov A a B. Tento poměr chceme zachovat i pro Meteor C a v tuto chvíli začínáme jednat s prvními zájemci,“ řekla Eva Lovětínská, manažerka pronájmů CPI Group.

V současné době se pracuje na spodní stavbě, kde probíhá zajištění základové jámy. Předpokládaným termínem dokončení je konec roku 2014, výše investice včetně pořizovací ceny pozemku by se měla pohybovat kolem 287 milionů korun.

-vis-