Stavitel

Novinky na Ideo Bain

Společnost Guardian představí na pařížském veletrhu Ideo Bain novinky pro designéry a dodavatele interiérů. Nosnými výrobky bude exkluzivní sklo ShowerGuard pro sprchové kouty a nové odstíny oblíbených lakovaných skel DecoCristal.

 

 

 

Prostřednictvím výrobku ShowerGuard přichází společnost na trh s řešením, které zajistí jednoduchou údržbu a brilantní vzhled skleněných zástěn ve sprchách a sprchových koutech. ShowerGuard je z výroby opatřen ultratenkým povlakem, který snižuje drsnost a pórozitu povrchu skla a zamezuje ulpívání usazenin z tvrdé vody, mýdla, šamponů, vlhkosti apod. Dosud používané úpravy nástřikem nebo rozetřením ochranného prostředku, které je časem potřeba obnovovat, jsou v tomto případě minulostí. Patentovaná technologie Guardianu zabezpečí trvalou ochranu a pěkný vzhled skla při dlouhodobém používání s minimálními nároky na údržbu.


Také dalšími výrobky ve své expozici potvrzuje Guardian orientaci na inovace a design, například skla DecoCristal jsou používána jako obklady a dekorace stěn, nábytku nebo posuvných dveří.

 

Veletrh Ideo Bain se koná v Paříži v Nord Villepinte a každoročně přiláká přes 3000 vystavovatelů, kteří prezentují své produkty a řešení skoro půl miliónu návštěvníků. Najdeme zde vystavovatele ze všech odvětví rezidenčního stavebnictví a designu.Letos se koná od 4. – 8. listopadu.

 

Anna Hroudová