Stavitel

Ocenění pro Jones Lang LaSalle

Společnost Jones Lang LaSalle byla vyhlášena vítězem v soutěži Euromoney Real Estate Awards a zároveň nejlepší poradenskou firmou v oblasti zprostředkování nájmu v regionu střední a východní Evropy.

 

 

 

 


Devátý ročník soutěže vyhlašované na základě výsledků veřejného průzkumu opět organizoval odborný mezinárodní časopis zaměřený na finančnictví Euromoney. Ve srovnání s výsledky z roku 2012 společnost Jones Lang LaSalle posílila svou pozici na regionálním trhu.

Průzkum byl prováděn mezi odborníky z řad finančníků zaměřujících se na oblast trhu s nemovitostmi, developery, investičními manažery, zástupci korporátních nájemců a poradenských firem z více než sedmdesáti zemí.

„Nejnovější titul časopisu Euromoney je oceněním vysoké míry odbornosti naší společnosti, která jde ruku v ruce s porozuměním trhu i znalostí potřeb a očekávání klientů,“ říká Richard Batten, EMEA Management Board Member, Jones Lang LaSalle.

Společnost už získala padesát sedm nejvyšších ocenění. Třicet šest z nich putovalo do regionu EMEA, kde Jones Lang LaSalle zvítězila i ve všech kategoriích v oblasti zprostředkování pronájmu od západní Evropy, severských a baltských zemích a střední a východní Evropy až po Blízký východ a severní Afriku.

O Euromoney Awards
Euromoney Magazine je vlajkovým titulem londýnského vydavatelství zaměřeného na finančnictví. Ocenění Euromoney Real Estate Survey, které je letos vyhlašováno již po deváté, je celosvětově považováno za jeden z ukazatelů kvality v oboru realit. Do letošního hlasování se zapojili odborníci z řad finančníků zaměřujících se na oblast trhu s nemovitostmi, developeři, investičními manažeři, zástupci korporátních nájemců a poradenských firem z více než 70 zemí. Letošní ročník byl s počtem hlasujících přes 2000 největším v historii Euromoney Real Estate Survey.