Stavitel

Ocenění Superbrands 2014 pro společnost Xella CZ

Nevšední úspěch zaznamenal český výrobce bílého pórobetonu Ytong na předávání cen Czech Superbrands Award. Společnost Xella CZ získala prestižní ocenění v segmentu spotřebitelském i obchodním, což je podle organizátorů rarita. Skvělý výsledek je o to pozoruhodnější, že Xella byla vyznamenána také na Slovensku.

Titul Superbrand je udělován nejlepším značkám celkem v osmaosmdesáti zemích světa. A právě na českém a slovenském trhu dosáhla společnost Xella nevídaného hattricku.


„Opravdu nebývá běžné, aby byla značka současně oceněna a pozitivně přijímána jak na straně spotřebitelů tak i odborníků, kteří hodnotili v rámci programu Superbrands také B2B segment podnikání v ČR. Upřímně společnosti Xella gratuluji a vítám Ytong v rodině celosvětově uznávaných značek Superbrands,“ říká Roman Sovják, zástupce Superbrands pro Českou republiku.

Zákazníci i partneři oceňovali především jedinečné stavební vlastnosti materiálů Ytong, jako jsou tepelněizolační vlastnosti, snadná manipulace se stavebními prvky či minimální produkce odpadu a z toho vyplývající šetrnost k životnímu prostředí. Produkty a materiály společnosti Xella mohou být nyní označovány zlatou pečetí Superbrands, kterou se mohou dekorovat pouze značky, které mají tu nejlepší pověst v daném odvětví. To by mělo napomoci orientovat se spotřebitelům v okamžiku, kdy si vybírají produkt nebo službu.

Více na www.xella.cz a na www.czechsuperbrands.com.