Stavitel

Ovládání tepelného čerpadla přes chytrou televizi

Podobně jako mobilní zařízení nebo běžné PC, můžete nyní k nastavení a ovládaní tepelných čerpadel nebo klimatizačních systémů Panasonic použít váš chytrý televizor. Ovládací aplikace IntesisHome se stala součástí světa Smart TV.

“Panasonic stále hledá nové možnosti, jak svým zákazníkům zpříjemnit a ulehčit každodenní život. Obliba ovládacích aplikací roste tak rychle, že bylo pouze otázkou času, než se objeví i na obrazovce našich chytrých televizorů. Dálkovým ovladačem tak můžete nyní regulovat i tepelná čerpadla, ventilační a klimatizační systémy. Několika stisky tlačítek tak nastavíte i konkrétní teploty v jednotlivých pokojích.” přibližuje novou aplikaci Jakub Šachl (Product and Key Account Manager).


Aplikace IntesisHome, kterou najdete na její domovské stránce (intesishome.com) využívá standard HTML5 a je tak kompatibilní se všemi televizory Panasonic Smart Viera. Ovládání umožňuje nastavit širokou škálu funkcí, včetně spuštění a vypnutí systému. Na dálku zvládne nastavení pracovních režimů, teplot a díky integrovanému kalendáři i plánovaní vytápěcích a chladících cyklů.

Snazší nastavení energeticky úsporných funkcí nabízí také přednastavené konfigurace. Mnoho domácností ocení rovněž okamžitý přehled o svých výdajích. Z aplikace lze získat přesné hodnoty spotřeby vytápění i chlazení, ale také připomene čas preventivní prohlídky nebo obratem upozorní na zanesené vzduchové filtry. Samozřejmě automaticky zobrazuje všechna chybová hlášení a uživateli rovnou nabídne kontakty na servisní síť Panasonic.

TV3TV 2