Stavitel

První krok k chytré domácnosti

Společnost ELKO EP, působící v oblasti chytrých elektroinstalací nabízí speciální RF sety, které usnadňují vytvoření skutečně chytré domácnosti.

V produktové nabídce firmy ELKO EP je nyní několik základních i multifunkčních RF setů, které mohou doslova nastartovat chytrou domácnost. Jejich přidanou hodnotou je totiž to, že jsou součástí systému. Jsou dílčím řešením, ke kterému je možné později pořídit další prvky a komponenty, podle požadavků a možností. Obrovskou výhodou je možnost ovládání setů pomocí chytrého telefonu, jedním ovladačem ovládáte celý systém. Začít je možné například spínáním či stmíváním osvětlení a později se přidá topení, garážová vrata, ventilátor, žaluzie či jiný elektrický spotřebič v domě nebo bytě.


Součástí několika základních RF Setů jsou bezdrátové stmívané nebo spínané zásuvky, jejichž předností je jednoduchá montáž, kterou uživatel zvládne svépomocí. Tyto RF sety jsou vhodné třeba pro spínání ventilátoru, časování světla při odchodu z pokoje, stmívání lampy, nebo spínání přímotopu.