Stavitel

Rezidence Drahobejlova z poloviny prodána

Rezidence Drahobejlova v pražských Vysočanech, která bude dokončena letos v létě, má k dnešnímu dni prodáno více než 55% všech jednotek.

„V současné době, kdy jsou klienti dobře informováni o realitním trhu a nabídka nových bytů stále výrazně převyšuje poptávku, považujeme stav, kdy máme prodáno více než 55% bytů a komerčních prostor, za velmi dobrý výsledek. A to i s přihlédnutím k celkové široké nabídce nového bydlení na Praze 9. Obecně se považuje za úspěch, když má projekt prodáno 50% ke kolaudaci“, říká Zbyněk Laube, Head of Development Palmer Capital CEE a pokračuje: “u našich klientů hraje roli při koupi bytu mnoho faktorů, nejen cena, ale i například vzdálenost do práce či do školy, občanská vybavenost nebo blízkost míst pro aktivní odpočinek či relaxaci. To vše jim bydlení v Rezidenci Drahobejlova, pár minut od stanice metra Českomoravská a obchodního centra Harfa, bezezbytku poskytuje.“


„V místě projektu Rezidence Drahobejlova jsou k dispozici klientům naši makléři, kteří zde mají prodejní kancelář a vzorkovnu s vystavenými standardy bytu. Pro rok 2014 máme také připravenou řadu novinek. V lednu a únoru lze rezervovat byty ještě za ceny roku 2013 tj. bez započítání DPH za pozemek. Od dubna 2014 bude v Rezidenci Drahobejlova připraven k prohlídkám vzorový byt, který byl navržen ve spolupráci s designérkou Sharon Hindle“, doplňuje aktuální dění v projektu Zdeňka Prodanová, Marketing and Sales Manager projektu Drahobejlova.

Rezidenční projekt DRAHOBEJLOVA v Praze 9 nabízí široké spektrum nových bytů mnoha velikostních kategorií od garsonek po luxusní mezonety s jedinečnými výhledy na panorama Prahy, zajímavou architekturu, skvělou dopravní dostupnost, výbornou občanskou vybavenost, rozlehlý park i cyklostezku za rohem.

Nové byty, které budou dokončeny v létě 2014, jsou ve vysokém standardu provedení a všechny mají k dispozici balkon, terasu nebo lodžii. Ceny bytů se v závislosti na dispozici a poloze bytu v domě, pohybují v rozmezí od 2 225 100 Kč do 6 900 000 Kč vč. DPH, jsou konečné, a pokud je k bytu přiřazeno parkovací místo, je zahrnuto i v jeho ceně.

Zajímavostí tohoto netradičního projektu jsou byty 1+kk v nadstandardní velkosti od 39 do 68 m2, které může jejich majitel přizpůsobit svým aktuálním potřebám a požadavkům na bydlení. Z bytu pro jednoho či pár pak může za několik let jednoduchými úpravami přizpůsobit prostor pro rodinné bydlení.

draho inter 3np camera02 02 byt 304 305 311

Základní informace o projektu:
Developer Palmer Capital // www.palmercapital.co.uk
celková investice 240 mil. Kč
architekt ABM architekti // www.abmarch.cz/
lokalita Praha 9, ulice Drahobejlova
počet bytů 86 bytů v dispozicích 1+kk, 3+kk, 4+kk,
mezonety (39-140 m2)

předpokládaná kolaudace III. čtvrtletí 2014

Generální dodavatel stavby: BAU-STAV a.s