Stavitel

Úspora peněz s termohlavicí

Společnost ELKO EP,výrobcei chytrých elektroinstalací má ve své nabídce výrobek, který představuje ten nejrychlejší a nejlevnější způsob jak ušetřit za topení.

Úsporná termostatická hlavice ATV-1 přináší revoluci v úspoře finančních prostředků za vytápění. Je zcela nezávislá na jakýchkoli dalších zařízeních, jednoduše ji našroubujete na radiátor, vložíte baterie, nastavíte program a o ostatní už se postará sama.

Umožňuje nastavení týdenního programu, funkce „otevřené okno“, uzavře ventil topení při detekci náhlé změny teploty. Je možné ji zablokovat proti nežádoucí manipulaci, naprogramovat prázdninový režim a další užitečné funkce. 


Digitální termohlavice je určena pro regulování topných těles a především radiátorů. Rychlá a jednoduchá instalace, až osm individuálně programovatelných spínacích časů na den, velmi tichý chod a životnost baterie až 5 let z ní činí ideální zařízení pro úsporu peněz. Nastavení ATV-1 se provádí dvěma způsoby, manuálně nebo pomocí USB adaptéru, který je možné dokoupit.

Více informací na www.elkoep.cz.

Technické parametry
Provozní napětí: 3 V / DC (2 AA baterie 1.5 V / DC AA)
Teplotní rozsah: + 8 až +28 °C
Barva: Bílá
Rozměr (D x Š x H): 76.5 x 53.5 x 63 mm
Provedení: Termostatické směšovací ventily, elektronické

 

usporna termohlavice ATV 1 od ELKO EP