Stavitel

Veletrh FOR PASIV začíná ve čtvrtek

Druhý ročník veletrhu začne 23. ledna v prostorách PVA EXPO PRAHA. Bude tu více než šedesát vystavovatelů, zájemcům pomohou odborníci z Poradenského centra s plánováním, návrhem stavby a s možnostmi financování nízkoenergetického bydlení.

Doprovodný program doplní konference na atraktivní témata rekonstrukcí do pasivních domů či úspory energií v bytových domech. Veletrh FOR PASIV doplní veletrhy Střechy Praha a Solar Praha.


„S ohledem na pokračování dotačního programu Nová zelená úsporám očekáváme velkou návštěvnost expozic, doprovodného programu i vytížení odborníků v Poradenském centru. Po loňských pozitivních ohlasech jsme se rozhodli znovu nabídnout prostor pro řešení konkrétních problémů v oblasti nízkoenergetických staveb. Informace zájemcům zdarma poskytne v Poradenském centru více než 20 projektantů, architektů, specialistů na jednotlivé stavební procesy, ale také zástupci Státního fondu životního prostředí či bankovních ústavů,“ říká Martin František Přívětivý, ředitel obchodního týmu FOR PASIV.

V doprovodném programu se koná také třídenní konference Stavíme rodinný pasivní dům či seminář Rekonstrukce a sanace budov do pasivních standardů. Garanty odborného programu je Svaz českých a moravských bytových družstev, Centrum regenerace panelových domů, Centrum pasivního domu a Národní stavební centrum.

 

Akce doprovodného programu:

Po celou dobu konání veletrhu
– PORADENSKÉ CENTRUM VELETRHU FOR PASIV, Hala 2, expozice 2C19
– PORADENSTVÍ CENTRA PASIVNÍHO DOMU, Hala 2, expozice 2C13
– konference STAVÍME RODINNÝ PASIVNÍ DŮM, vstupní hala I, Konferenční sál 3

Čtvrtek, 23. 1. 2014

9.00 – 16.30: konference IZOLACE 2014, Vstupní hala I, Konferenční sál 1
12.45 – 13.45: Nový občanský zákoník, Hala 3, Konferenční sál 4

Pátek, 24. 1. 201410.00 – 17.30: seminář REKONSTRUKCE A SANACE BUDOV DO PASIVNÍCH STANDARDŮ, Hala 2, Konferenční sál 6

Více na: http://www.forpasiv.cz/2014/download/dopr_ctvrtek.pdf,

http://www.forpasiv.cz/2014/download/dopr_patek.pdf,

Dopr Sobota

 

Informace pro návštěvníky:

Expozice budou veřejnosti otevřeny ve dnech 23. – 25. 1. 2014 od 10.00 do 18.00 hodin. Základní cena vstupenky je 100 Kč, zlevněná vstupenka je k dispozici na: http://www.forpasiv.cz/2014/cz/vstupenka.asp.

V areálu PVA EXPO PRAHA je připraveno 3500 parkovacích míst, je možné využít i záchytná parkoviště P+R v návaznosti na Pražskou integrovanou dopravu.

Více na www.forpasiv.cz

 

Darina Boumová