Stavitel

Veletrhy Střechy, Solar a Řemeslo Praha

Zvýrazněným tématem veletrhu budou střechy a fasády jako nejdůležitější součást stavby a zároveň vizitka domu. Časopis Stavitel je mediálním partnerem.

16. ročník největšího veletrhu v oboru střech v ČR s názvem Střechy Praha bude 23. – 25. ledna 2014 zahajovat novou stavební sezónu. Souběžně se bude konat jubilejní 10. ročník veletrhu úspor a alternativních zdrojů energie Solar Praha, 2. ročník veletrhu pro řemeslo, vybavení a bezpečnost práce řemeslníků s názvem Řemeslo Praha a 2. ročník veletrhu For Pasiv. Akce proběhnou na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

 


Na návštěvníky čeká tradičně bohatý doprovodný program pro odbornou i širokou veřejnost. První veletržní den se bude konat 15. jubilejní ročník Konference Izolace 2014. Poté bude čas věnován vyhlášení výsledků soutěže „Střechařský inzerát 2013″ a nové soutěže „Cena cechu klempířů, pokrývačů a tesařů ČR“. Vystavovatelé se budou moci utkat v dalším ročníku soutěže Zlatá taška 2014 o nejlepší vystavovaný exponát.

Seminář na aktuální téma nový Občanský zákoník povede paní Eva Svobodová, generální ředitelka Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. Dva přednáškové bloky připravuje Cechu pro zateplování budov, který se poprvé v historii veletrhu zúčastní vlastní expozicí. Novinkou budou semináře určené pro vlastníky domů a bytová družstva na téma Jak efektivně regenerovat bytový dům. Proběhne i fórum Poruchy plochých střech. Představí se nově vzniklá odborná sekce Zelené střechy při Svazu zakládání a údržby zeleně, jejíž předsedkyně povede seminář Zelené střechy a fasády – dejme prostor přírodě.

Po celou dobu veletrhu bude k dispozici několik bezplatných poradenských center pro dotazy z oblasti výstavby a rekonstrukcí domů, z oblasti úspor energií, včetně možností využívání alternativních pohonů v České republice.

logo remeslo 4C

 

Akce:

 
STŘECHY PRAHA
23. 1. – 25. 1. 2014, Praha – PVA EXPO PRAHA Letňany
16. ročník odborného veletrhu pro stavbu a renovace střech

SOLAR PRAHA
23. 1. – 25. 1. 2014, Praha – PVA EXPO PRAHA Letňany
10. ročník veletrhu úspor energií a alternativních zdrojů energie

ŘEMESLO PRAHA
23. 1. – 25. 1. 2014, Praha – PVA EXPO PRAHA Letňany
2. ročník veletrhu pro řemeslo, vybavení a bezpečnost práce řemeslníků

Pořadatel: Střechy Praha s.r.o.
Jeremiášova 1422/7b, 155 00 Praha 13
E-mail: strechy@strechy-praha.cz