Informace výrobců, Snižování energetické náročnosti budov

3D aplikace společnosti HPI-CZ učí správnou montáž i přímo na stavbě

Realizační firmy z oblasti zateplování mají nového pomocníka. 3D aplikace společnosti HPI-CZ je detailně, přímo na stavbě, provede správnou montáží profilů pro zateplení z nabídky HPI-CZ. Stačí vytáhnout z kapsy chytrý telefon nebo tablet. 
Aplikace zahrnuje tři ucelené obsahové bloky s názvy „Lišty a profily pro ETICS“, „Prefabrikované ostění“ a „Zakládací sada ETICS“. Každý blok přitom tvoří animace v délce kolem 5 minut zobrazující realizaci konkrétního detailu. Prostřednictvím dotykové klávesnice je možné dle potřeby jednotlivé výřezy a detaily otáčet, posunovat či animace přibržďovat. Software je k dispozici zdarma. Jednorázově se stáhne přes internet, poté jej lze neomezeně používat bez nutnosti připojení k internetu nebo signálu mobilní sítě.
I když je software primárně určen pro stále populárnější tablety a chytré telefony, hodí se i pro PC a MAC, což uvítají zejména ti, kdo se pohybují v terénu méně, například projektanti. V případě běžných, tedy „nedotykových“ obrazovek se detaily otáčejí a posunují pomocí myši. „Odezva na aplikaci je zatím velmi pozitivní, a to nejen z řad běžných návštěvníků, ale i od stávajících zákazníků naší společnosti,“ říká Martin Chmelík, obchodní manažer společnosti HPI-CZ a doplňuje: „Dalším signálem, že se jedná o něco výjimečného, je i ohlas ze školení, která pořádají naši obchodně-techničtí zástupci a na nichž během prezentace mohli posluchačům názorně ukázat a popsat jednotlivé kroky při aplikaci produktů pro ETICS.“
 
 
Společnost HPI-CZ patří sortimentem, poskytovanými službami i servisem k lídrům na českém trhu v oblasti dodávek kompletního sortimentu montážního příslušenství pro zateplovací systémy. Jeho správným použitím provede právě aktuální 3D aplikace, která se ve třech obsahových blocích věnuje lištám a profilům pro ETICS (začišťovací lišta Standard + s těsnicím jazýčkem, připojovací profil pro parapet a zakončovací lišta pod omítku s okapničkou a tkaninou), systému prefabrikovaného ostění (řeší zateplení ostění a nadpraží otvorových výplní za pomoci desek z fenolické pěny) a založení zateplovacího systému nad terénem (zakládací sada ETICS).
3D aplikaci HPI-CZ stahujte přímo prostřednictvím těchto odkazů:
 
Ještě snadnější je stažení pomocí QR čtečky:
Apple store Google play / Android
V případě zájmu o verzi pro PC, pište na info@hpi-cz.eu. Obratem získáte tento software na CD.
Více informací najdete na www.hpi-cz.eu.
podle podkladů firmy HPI-CZ