Informace výrobců

ANHYMENT získal bronzovou známku kvality

Litý anhydritový potěr ANHYMENT byl v letošním ročníku soutěže Technologie pro stavitelství a architekturu oceněn bronzovou známkou kvality. Lité potěry ANHYMENT s více než 20 letou tradicí pomáhají vytvářet kvalitně a rychle podlahové konstrukce ve všech interiérech. Své uplatnění najdou zejména při realizaci podlah v rodinných domech, bytových domech, administrativních i veřejných budovách, lze jich využít při rekonstrukcích i do novostaveb.

Jejich výhodou jsou pevnost, rovinatost, malé tloušťky (provádí se od 30 mm), není nutné je vyztužovat a ani není třeba je před pokládkou finální krytiny vyrovnávat stěrkou. Tento materiál lze objednat telefonicky na dispečinku TBG Pražské malty a ve smluvený čas, na smluvené místo vám požadované množství doveze autodomíchávač. Na místo ukládky se přečerpá šnekovým čerpadlem, které lze skrze dispečink také zajistit. Ukládka je velmi rychlá, zkušená parta dokáže za jeden uložit ANHYMENT do plochy až 1500 m2 a do 48 hodin je podlaha pochozí.

Více se o tomto oceněném materiálu dozvíte na webu www.prazskemalty.cz.

Litý anhydritový potěr ANHYMENT byl v letošním ročníku soutěže Technologie pro stavitelství a architekturu oceněn bronzovou známkou kvality

podle podkladů společnosti TBG Pražské malty