Informace výrobců, Střechy

Bramac představuje novou tašku Classic AERLOX

Společnost Bramac, lídr na trhu střešních systémů, uvádí na trh novou betonovou tašku Classic AERLOX. Díky kombinaci optimalizovaného designu a upravené výrobní receptury se tento model střešní tašky vyznačuje o 30 procent nižší hmotností než srovnatelné modely. AERLOX představuje skvělou technologickou inovaci, která obohatí domácí nabídku se střešními krytinami.

K výrobě betonových střešních tašek je zapotřebí voda, cement a písek. Díky kombinaci optimalizace tvaru tašky, použití velmi kvalitního cementu a speciálního kameniva je zajištěno snížení hmotnosti tašky a přitom je zachována požadovaná pevnost. Model tašky Classic AERLOX je opatřen vyspělou povrchovou úpravou Protector PLUS s použitím vrstvy mikrobetonu. Tím je zaručena dlouhodobá stabilita původní barevnosti. Samozřejmě i tento model splňuje normou požadované vlastnosti betonových tašek, jako jsou především tvarová stálost, pevnost a mrazuvzdornost.

Bramac uvádí na trh novou betonovou tašku Classic AERLOX

Hlavním benefitem novinky Classic AERLOX je nízká hmotnost. Pokládka tohoto modelu je tak méně fyzicky náročná a z toho vyplývají i nižší náklady na manipulaci. Díky nízké hmotnosti je nová taška vhodnou volbou pro rekonstrukce střech, u kterých je nosnost krovu limitována.

„Společnost Bramac je součástí nadnárodní skupiny BMI Group. Zázemí silné globální společnosti ji umožňuje využívat know-how z celého světa, podílet se na nejmodernějším technologickém vývoji a testování výrobků. Díky investicím BMI Group přichází Bramac pravidelně na trh se špičkovými výrobky a drží si náskok před konkurencí. Novinka Classic AERLOX spojuje technologickou inovaci, elegantní a nadčasový design, ale také vyspělou povrchovou úpravu. Představuje alternativou pro investory, kteří potřebují při rekonstrukci střechy odlehčit původní konstrukci krovu, a nechtějí se vzdát tradiční skládané krytiny,“ říká k novince Petra Sinkulová, vedoucí marketingu společnosti Bramac.

Bramac uvádí na trh novou betonovou tašku Classic AERLOXBramac uvádí na trh novou betonovou tašku Classic AERLOX

Nová taška byla vyvíjena jako standardní součást Inteligentního střešního systému Bramac. Profil tašky odpovídá modelové řadě Classic a disponuje velmi propracovaným systémem originálních střešních doplňků. I na krytinu Classic AERLOX se vztahují nadstandardní záruky Bramac. Výrobce nabízí 30letou záruku na kvalitu a mrazuvzdornost. Dle vybraných střešních doplňků pak mohou zákazníci získat i 10- nebo 15letou záruku na funkčnost střešního systému.

Více informací najdete na www.bramac.cz.

podle podkladů společnosti Bramac střešní systémy