Informace výrobců, Výplně otvorů

Česká střešní posuvná okna – střecha jako kabriolet

Solara PERSPEKTIV jsou luxusní, na míru vyráběná posuvná střešní okna. Vnášejí do podkroví záplavu světla, široké výhledy a možnost maximálního otevření střechy. 

Konstrukčně se celé plochy prosklení odsouvají do stran nad krytinu střechy či nad pevně prosklenou část. Posuvný systém je vhodný jak pro šikmé, tak i ploché střechy. Při zabudování na úroveň podlahy může velké střešní okno sloužit jako praktické střešní dveře k pohodlnému výstupu na střešní terasu.

Konstrukce oken je z dřevěného masivu, vnější oplechování je možno volit z různých druhů plechů. Systém posuvu vyvinutý pro náročné klimatické podmínky střech je vyroben z nerezi a umožňuje lehký a plynulý posuv. Okna jsou osazena kvalitním zabudovaným kováním, vybrat je možno z různých druhů klik či elektroovládání, individuálně je řešeno také složení skel či zastínění.

Bohatá fotogalerie referencí zobrazuje široké spektrum realizovaným projektů z Čech i Německa, kam Solara svá unikátní posuvná okna již řadu let úspěšně vyváží.

Inspirujte se na www.solara.cz a dopřejte podkroví více světla.

podle podkladů firmy Solara

Posuvné střešní okno Solara PERSPEKTIV v centru VídněStřešní prosklení Solara PERSPEKTIV s posuvnými křídly lze použít k výstupu na terasuPosuvné střešní dveře Solara PERSPEKTIV ve VídniDvojdílné posuvné střešní okno Solara PERSPEKTIV, provedení v masivu borovice v bílé barvěAsymetricky dělené posuvné střešní okno Solara PERSPEKTIV v MnichověPosuvný střešní výstup Solara PERSPEKTIV umožní pohodlný výstup na střešní terasuPosuvné střešní dveře Solara PERSPEKTIVDvojdílné posuvné střešní dveře Solara PERSPEKTIV, oplechování z Rheinzinku